Termékek Menü

Jótékony hatású ékszerek ásványgyöngyökből

Ha épp azt tervezgeted, hogy teljes gőzzel beleveted magad az ékszerkészítés élményteli világába, akkor először is ki kell találnod, hogy milyen alapanyagokat fogsz felhasználni az alkotás során. 

 

 

 

 

A színpompás, különleges formájú gyöngyök láttán könnyen hatalmába keríthet a bizonytalanság, hiszen mindegyikből elképesztően egyedi ékszerek születhetnek. Azonban ezúttal az ásványgyöngy kínálatunkat szeretnénk reflektorfénybe helyezni, ugyanis ezek a szépségek nemcsak esztétikai szempontból bizonyulnak ideális választásnak.

Az ásvány lényegében egy természetes anyag, ami a Föld belsejéből származik, de nem csupán ott fordul elő, hanem a világűrben található meteorokban, meteoritokban és idegen bolygókon is. Különleges tulajdonságaik révén, az ásványgyöngyökből készülő ékszerek pozitív hatást gyakorolnak a viselőjük életére, egészségére. Azt, hogy melyik, milyen területre hat, az adott ásvány típusa határozza meg. Ugye milyen szuper lenne, ha saját kezűleg készítenél el néhány páratlan ásványékszert, amik nemcsak dekoratívak, hanem hasznosak is?

Ennek semmi akadálya sincs, hiszen csak ki kell választanod a megfelelő hatással bíró ásványgyöngyöket, amiket aztán kedved szerint kombinálhatsz egymással. Készíthetsz babaváró, szerelemvonzó, stresszoldó, erőnlétjavító és szerencsehozó ékszereket is, attól függően, hogy épp milyen energiákra van a legnagyobb szükséged. Az ásványgyöngy nyakláncok, fülbevalók, karkötők ajándékként is remekül megállják a helyüket, hiszen az átnyújtásukkal kifejezheted a törődésedet, gondoskodásodat a szeretteid felé.