Termékek Menü

Ismerd meg a praktikus gyöngykupakot!

Gyöngyszövésnél és gyöngyfűzésnél is egyaránt előfordul - még a legjobbakkal is -, hogy legurulnak a damil, cérna vagy drót végéről a gyöngyök. 

 

 

Igen, azok amikkel az elmúlt egy órában szórakoztál, most egy pillanat alatt a “kezdhetjük elölről” fázisba kerülnek vissza. Nyilván türelmesek vagyunk, hiszen másképp nem nagyon lenne ilyesmi a hobbink, de azért van egy határ. Senki sem szeret fölöslegesen dolgozni, pláne nem, ha mondjuk annyira megy már az ékszer biznisz valakinek, hogy megrendelésekre dolgozik, amik határidőket jelentenek.

Ilyenkor pedig senki sem szeret hibázni, pláne nem ekkorát. A gyöngykupak nem is jöhetne jobbkor, hiszen ezt is, csakúgy, mint a többi gyöngyöt, fel kell fűzni a damilra, drótra vagy cérnára, és a mintának megfelelően többször áthurkolni. Ez nemcsak esztétikailag fog hatalmasat dobni a végeredményen, hanem a munkafolyamatot is nagyban megkönnyíti. Hogyan? Úgy, hogy nem engedi ezáltal a körülötte lévő gyöngyöket lefutni a zsinórról. Három dologra tudod így használni a gyöngykupakot:

  • hogy biztos tartása legyen a gyöngyöknek a zsinór végén is,
  • hogy el tudd ügyesen rejteni a zsinórok végeit,
  • illetve hogy egyedi, stílusos és egyben nagyon stabil módon tegyél díszítést az ékszerre.

Persze nem egy klasszikus kupakot kell elképzelni. A gyöngykupak rengeteg féle formában érkezik, így többek között találkozhatsz nálunk virág, falevél vagy harang alakú gyöngykupakokkal is, melyek inkább néznek ki díszítőelemnek, mint egy ilyen sokoldalúan praktikus stabilizátornak.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyöngykupak gyöngykupak rendelés