Termékek Menü

Igazgyöngy

Az ékszerek készítése, saját kezűleg egyre divatosabb irányzattá kezd válni világunkban.

Ez természetes a tömegcikk  kereskedelemben. Kitörni, egyediségre vágyni az egyik legalapvetőbb érzésünk. Kellékeink, ékszereink, tárgyaink lényeges, hogy hordozzák karakterjegyeinket. A gyöngy kifejezheti mindazt, ami te vagy. A stílusod, a karaktered, a személyiséged egyszerre jelenhetnek meg egy személyre szabott, pontosabban fűzött ékszerben.

A gyöngy egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága. A színek, formák pompázatos variálhatóságának hála bármi, amit készítesz, amit eltervezel egészen biztos, hogy egyedi lesz, és megismételhetetlen. A sajátod. Csak a tiéd. Nem kell kizárólag az ékszerek készítésénél maradnod. A dekorációk világában a gyöngy az univerzális alapanyagok közé tartozik, hiszen számtalan módon alkalmazhatod a hétköznapi életben. Díszíthetsz vele tárgyakat, feldobhatsz vele kellékeket, és új színt varázsolhatsz akár a ruhatáradba is. A gyöngy univerzalitása magáért beszél.

A karkötők, nyakláncok, fülbevalók, sőt gyűrűk kivitelezése, megtervezése csak rád vár. Mi lehet annál boldogítóbb, mint amikor az ékszered a saját remekműved? Az ilyen kreatív alkotó folyamatok alapja a gyöngy, amely társul szegődik minden kézimunkához. Nem csak ékszereket készíthetsz gyöngy segítségével. Az egyszerűbb, hétköznapibb használati tárgyaidat is feldobhatod, némi gyöngyberakással, de akár textíliáid is nyerhetnek új formát. A lakás díszítése sem kell, hogy gyöngymentes legyen, hiszen az új megoldásoknak, dekorációs eljárásoknak hála valóban egyedivé varázsolhatod környezetedet!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog igazgyöngyök