Termékek Menü

Hogyan hatnak az amazonit ékszerek az életünkre?

A tudósok már sok évvel ezelőtt rájöttek, hogy az ásványokban nagy erő lakozik. Viszonylag csak később derült fény arra, hogy ékszerként viselve az emberi szervezetre is jótékony hatást gyakorolnak. 

 

 

 

Az amazonit vagy más néven a földapát a torok- és a szívcsakra köve. A belőle készült nyakláncok, karkötők és fülbevalók képesek arra, hogy pozitív irányban változtassák meg az életünket. A különleges erejének köszönhetően az amazonit hatása szinte azonnal érzékelhető, ami a gondolataink és az érzelmi világunk irányváltásában mutatkozik meg. 

Ha tele vagy feszültséggel, aggódással a hétköznapokban és csak nagy nehézségek árán tudsz a jó dolgokra fókuszálni, akkor az amazonit ásványékszerek neked is segítséget nyújthatnak. Már maga az ékszerkészítéssel eltöltött idő is sok nyugodt percet hozhat az életedbe, de az amazonit hatása mindenhova elkísér, ahol viseled a belőle készített szépségeket. A kínálatban rengetegféle ásványgyöngyöt találsz, amiket kedved, hangulatod szerint fűzhetsz fel egymás mellé.

A sorrend teljesen tetszőleges, nincsen semmi szabályhoz kötve. Ha a fantáziádra hagyatkozol, akkor csodás alkotásokat hozhatsz létre még akkor is, ha csak néhány egyszerű alapanyagból dolgozol. Az amazonit jótékony hatása révén garantáltan szebbé és boldogabbá teszi a mindennapjaidat, aminek következtében sokkal kiegyensúlyozottabbá válsz. Ez a különleges ásvány hatékonyan oldja a testedben felgyülemlő stresszt, szomorúságot, erősíti a lelkedet és sok-sok pozitív gondolatot hoz az életedbe.

Tartalomhoz tartozó címkék: amazonit hatása amazonit ásvány