Termékek Menü

Hegyikristály a testi-lelki egyensúlyért

Gondoltál már arra, hogy saját kezeddel készíts izgalmas ékszereket? Napjainkban már minden apró kiegészítő elérhető ehhez, ráadásul ásványok széles kínálatából is válogathatsz. De mégis melyik alapanyag mellett érdemes letenni a voksot? A hegyikristály a test legtöbb funkciójára jótékony hatással van, ráadásul a felhasználásával készült ékszerek minden stílushoz és alkalomhoz kiválóan passzolnak. 

A hegyikristály alapvető lelőhelyeinek India, Madagaszkár, Brazília és az Alpok minősülnek. Remek választásnak bizonyul, ugyanis a legismertebb kövek egyikeként energiát biztosít és egyúttal a lélekre is jótékony hatással van. Ki nem kristályosodott formája tejszerű, és még nem átlátszó, ezért szokták tejkvarcnak is nevezni. A bőr, az ízületek és a szem is meghálálják viselését, de kimerültség esetén is bizonyított már.

Mindennapjainkban rengeteg olyan hatás ér bennünket, melyek következtében negatív energiák keletkeznek, s ezek egyfajta méregként hatnak lelkünkre. A hegyikristály ékszerek viselésével tisztíthatjuk elménket, lelkünket és testünket. Amennyiben esetleg horoszkópod szerint keresed a számodra ideális ásvány ékszert, akkor érdemes tudnod, hogy a hegyikristály kifejezetten az ikrek, a rák, az oroszlán, a halak és a mérleg csillagjeggyel rendelkezők számára javasolt.

Készíthetsz belőle karkötőt, nyakláncot, de ízléses fülbevalóként is jó választás lehet az alapanyag. Az ásványgyöngyök élettani hatása már számtalanszor bebizonyosodott, így érdemes olyan alapanyagok mellett döntened, melyek nem csak esztétikusak, de viselésük megtámogatja a testet és a lelket egyaránt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hegyikristály hegyikristály ékszerek