Termékek Menü

Hegyikristály - a gyógyító kő

Mint ahogyan arról már biztosan hallottatok, minden egyes ásványgyöngynek megvan a maga jótékony hatása, amivel erősíteni tudja a viselőjén a kívánt részeket. 

 

 

 

 

A tudatos jelenét és a tudatos ékszerkészítés bizony hol is máshol kezdődhetne, mint az ékszer alapanyagainak megfelelő összeválogatásánál? Azok, akik hegyikristályt keresnek, jó hírünk, a Gyöngyékszer ásvány felhozatalában bizony számos ékes darabot találni, mutatjuk is, milyen jótékony hatásai vannak!

Mivel egy kisregény kevés lenne a hegyikristály jótékony hatásainak felsorolására, íme, rövidítve hozzuk a listát, mikor érdemes az ékszered alapanyagának választani a követ: amennyiben vesebetegség, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, emésztési- vagy gyomorproblémák keserítik a mindennapokat, vagy éppen menstruációs fájdalmak, láz, vagy gyulladás rontja el a közérzetet, a hegyikristály jótékony, hűtő hatása koncentráltan fejti ki hatását. Ha pedig a régi mesterek tanításának hinni lehet, a hegyikristály viselése a rossz álmok elűzésében is nagy szerepet játszik.

Jó, ha tudod, minél tisztább a hegyi kristályod, annál értékesebb darab került a kezedbe! Fontos azonban megjegyeznünk, hogy az oldalunkon fellelhető információk olyan forrásokból származnak, mint példának okáért Judy Hall Kristálybibliája, azonban a végesen rendelkezésünkre álló helykorlát miatt az információk a teljesség felsorolásának igénye nélkül kerültek a Gyöngyékszer webshopjának leírásába, amennyiben a hegyi kristályokról további információt szeretnél, ajánljuk a forrásunkat!