Termékek Menü

Gyűjts erőt hematit ékszerekkel!

Igényes ékszereket viselnél, melyek nem csak megjelenésed teszik vonzóbbá, de közérzetedre is jótékonyan hatnak? Akár a saját kézzel történő ékszerkészítés mellett is dönthetsz, hiszen számos alapanyag közül válogathatunk manapság. Az ásvány ékszerek különösen kedveltek, ráadásul ezeket otthon is elkészítheted ízlésednek megfelelő formában. 

A hematit a kristálygyógyászatot ismerők számára alapvető kőnek számít. Már a középkorban is alkalmazták az akkoriban vérkőnek nevezett alapanyagot. Ugyan előfordul vöröses, barnás árnyalatokban, de legtöbbször fekete színben találkozhatunk vele. Egyszerűségének köszönheti népszerűségét, ugyanis kiválóan kombinálható bármilyen öltözékkel, s akkor az egészségre gyakorolt hatásáról még nem is szóltunk.

Alapvetően a sejtképződésben, a vérnyomás stabilizálásában játszik szerepet, de ezekkel összefüggésben az agyműködés, és az oxigénellátás terén is megérezhetjük erejét. A hematit követ gyakran csak az erővel és a szilárdsággal azonosítják, s a legyengült szervezet kiválóan erősíthető segítségével. A bőrfelülettel érintkezve fejti ki jótékony hatását, így ékszer alapanyagként kitűnő választásnak bizonyul.

A hematit ékszereket saját magad is elkészítheted, hiszen néhány kattintással megrendelheted a hozzájuk szükséges ásványokat. Ha nem kedveled az egyen-ékszereket, melyekkel az üzletekben találkozhatsz, és szíved-lelked beletennéd új kedvenced megvalósításába, akkor a gyöngyökből, ásványokból készített ékszerekkel biztosan nem lőhetsz mellé. A hematit alkalmi megjelenéshez éppen úgy passzol, mint a hétköznapi viselethez.

Tartalomhoz tartozó címkék: hematit ékszerek hematit