Termékek Menü

gyöngyfűzés

2021. 08. 11. 12:35:14

Gyertek és készítsetek velünk el egy több soros memória karkötőt ásványgyöngyökből az ÉV színeiben! Egyszerű technika, látványos végeredmény. Gyorsan tudod elsajátítani és elkészíteni, a nehézség inkább a minta tervezésében rejlik. Itt arra figyelj oda, hogy a végső karkötőn minden részlet a megfelelő helyre essen.

2021. 05. 04. 15:26:49

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal, eszközökkel. Most fókuszban: CHARMOK, MEDÁLTARTÓK Ebben a videóban bemutatjuk nektek, hogy mire valók és miért oly népszerük ma a különböző charmok, illetve, hogy mik is azok a medáltartók.

2021. 03. 18. 15:33:07

Ebben a kisfilmben egy igazán ünnepi karkötő elkészítését mutatjuk meg nektek. A karkötő a mesés roppantott és splitter hegyikristályból készült, de természetesen minden gyöngyöt kicserélhettek a tetszéseteknek megfelelőre. A technika már kicsit haladóbb, mivel a fűzése a lágy tigrisbajuszra történik, ahol drótőrőket használunk a végek megóvására, erősítésére. A pálca hajlítást is sokat tudjátok gyakorolni ezzel a kis csodával. Hajrá próbáljátok ki ezt is, és meglátjátok milyen ügyesek vagytok!

2021. 03. 18. 15:15:58

A karkötőnk üzenete, hogy tudd sosem vagy egyedül, mindig ott van a segítség a környezetedben, csak hívnod kell! Ezt az üzenetet ötvöztük a fehér jáde tisztaságával, általa sugárzott nyugalommal. A videóban olyan egyszerű technikával ismerkedhettek meg, mint a gumis damilra fűzés. Higgyétek el, nagyon egyszerű és garantált lesz a sikerélményetek. Ezzel a technikával beleszeretsz a gyöngyfűzésbe!

2021. 03. 18. 15:09:19

Most egy olyan szettet állítottunk össze nektek, amit teljesen erre az évszakra hangoltunk. A videóban olyan egyszerű technikával ismerkedhettek meg, mint a gumis damilra fűzés. Higgyétek el, nagyon egyszerű és garantált lesz a sikerélményetek. Ezzel a technikával beleszeretsz a gyöngyfűzésbe! Az alapanyagokat bármikor stílusotok, kedvetek szerint variálhatjátok.

2021. 03. 18. 14:41:52

Gyertek és készítsetek velünk el egy vidám BFF karkötőt, makramé technikával. Igyekeztünk a színeket is igazán csajosan összeállítani. Izgalmas, ahogy a zsinór szépen körbe öleli a gyöngyöket és pikk-pakk elkészül a trendi karkötőd, amivel garantáltan örömet szerzel a legjobb barátnődnek.

2021. 03. 17. 16:39:56

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal, eszközökkel. Most fókuszban: az ESZKÖZÖK Ebben a videóban bemutatjuk nektek, hogy melyik eszköz, melyik műveletben lesz a segítségedre az ékszerkészítések során.

2021. 03. 17. 16:23:56

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: VÉGZÁRÓ megoldások Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Ebben a részben olyan fém alkatrészekkel ismerkedhettek meg, amelyek segítenek esztétikusan eldolgozni, lezárni az ékszereiteket.

2021. 03. 17. 16:18:55

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: GYÖNGYKERETEK, ÖSSZEKÖTŐK Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Ebben a részben olyan fém díszítő elemekkel ismerkedhettek meg, amelyek színesebbé, változatosabbá teszik ékszereiteket.

2021. 03. 17. 14:09:28

Gyertek ismerkedjünk meg együtt a különböző ékszer alkatrészekkel, alapanyagokkal. Most fókuszban: GYÖNGYKUPAKOK, KÖZTESEK Aprók, de annál nélkülönözhetetlenebbek. Nincs ékszer nélkülük és nem mindig egyértelmű, hogy mit, mire kéne használni. ;) Ebben a részben olyan fém díszítő elemekkel ismerkedhettek meg, amelyek színesebbé, változatosabbá teszik ékszereiteket.