Termékek Menü

GYÖNGYÉKSZERBOLT ALKOTÓI PÁLYÁZAT 2021

Keressük a 2021-es év Gyöngyékszerbolt karkötőjét az ÉV SZÍNÉBEN

Kedves készítőink, ismét egy pályázat, ismét egy kihívás! Várjuk munkáitokat, alkotásaitokat az alábbi témakörben. Gyöngyékszerbolt karkötő 2021 - REMÉNY az ÉV színében

Díjak:

  • egy 10 000 Ft vásárlási utalvány, amit az évvégig tudsz beváltani nálunk
  • közös megállapodás további 40 db karkötő legyártására
  • alapanyag beszerzése és biztosítása az utángyártott karkötőkhöz
  • a nyertes bekerül az Együtt Könnyebb programunkba, ezzel párhuzamosan pedig bemutatjuk őt kommunikációs csatornáinkon (weboldal, FB, Instagram, Youtube)
  • minden pályázónak meglepetéssel kedveskedünk

A pályázat feltételei:

Készítsetek egy karkötőt az idei ÉV színében, ami idén igazából színeket jelent.

Hiszen 2021-ben 2 szín képviseli az évet… A reményt, napfényt adó ILLIMINATING fantázia néven futó napsárga és a gyakorlatias, szolíd ULTIMATE GREY - világos szürke. Az ékszer üzenete pedig legyen a soha el nem múló REMÉNY, ÖSSZETARTOZÁS.

 

  • Csak karkötőket várunk pályázati anyagként
  • Színvilág – a napsárga és a világos szürke árnyalatai
  • A karkötő üzenete a – REMÉNY, ÖSSZETARTOZÁS

Bármilyen alapanyagot felhasználhattok, és bármilyen technikát alkalmazhattok, a lényeg, hogy a fent leírtaknak megfeleljen a végeredmény.

Illetve érdemes lehet még figyelembe venni azt is, hogy viszonylag könnyen legyen utángyártható a karkötő.

Úgy válasszatok alapanyagot, illetve technikát, hogy a végső karkötő összköltségkerete maximum 2 500 Ft/db legyen.

Minden jelentkezőtől csak 1 alkotást tekintünk pályázati anyagnak, így kérjük csak a legtökéletesebb, valóban a pályázatra szánt alkotást küldjétek el nekünk e-mail-ben.

Helyezzetek hangsúlyt a fotózásra is! Minél jobban sikerült lefotóznotok a karkötőtöket, annál jobban látjuk raja mi is a fontos részleteket, javasoljuk a fehér háttéren történő fotózást, akár több oldalról is, azzal nem lehet elrontani a képet!

A nyertes alkotóval külön megállapodásban az ő beleegyezésével egyetemben tisztázzuk le az után gyártás és a kommunikációs csatornákon való megjelenés részleteit. Ehhez szükséges, hogy a nyertes alkotó számlaképes legyen. Mi, mint hivatalos cég, ugyanis csak ebben az esetben tudunk szerződést kötni vele az után gyártással kapcsolatosan.

A nyertes alkotás a Gyöngyékszerbolt védjegye alá kerül az alkotó hozzájárulásával.

Határidő:

A jelentkezéseket és a pályázati anyagokat legkésőbb 2021. április 25-ig várjuk az info@gyongyekszerbolt.hu e-mail címre.

Eredményhirdetés:

2020. április 30-án

Az eredményhirdetést követően a nyertes alkotóval személyesen vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetjük le az ajándékok és a további együttműködés részleteit.

Kreatív alkotást kívánunk! Hiszen…

„Mindaddig, amíg alkotunk, értelmes dolgot csinálunk.”

Tartalomhoz tartozó címkék: pályázat