Termékek Menü

Gyöngy webshop - ahol a fűzés garantált!

A gyöngyfűzés mondhatni, kortalan, hiszen nemtől, kortól függetlenül milliók hódolnak e szenvedélynek világszerte, nem véletlenül! 

 

 

 

Alkotni, pláne két kézzel mindig felbecsülhetetlen, a Gyöngyékszer jóvoltából pedig meg is találhatjátok kínálatunkban a hozzá kellő alapanyagokat! Legyen szó kásagyöngyökről - kicsi, közepes vagy nagy méretben, ásványból készült gyöngyökről, gyanta-, gyurma-, üvegszemekről, Shamballa gyöngyökről, vagy éppen Swarovski kristályszemekről, egy biztos, ezeket éppen ugyanúgy megtalálod a webáruházunkban, ahogyan a fűzéshez szükséges egyéb kiegészítőket is, mint példának okáért damil, cérna, drót, gumi, fogó, csipesz és társai.

Kézzel alkotni különleges élmény, ahogyan az is, ha a saját magad által fűzött csodát hordod, de még akkor is érdemes damil/drótot/gumit ragadni gyöngyökkel, ha épp egy szerettednek keresed a tökéletes ajándékot! Egy biztos, amennyiben magad készíted az álmot ékszerként vagy egyéb kiegészítőként, az utcán nem fut veled szemben, mint egy tucat termék! Mindeközben ne fedkezzetek meg a meghirdetett játékunkról sem, mely az “Anya csak egy van” szlogenre hallgat!

Ha Te is részt szeretnél venni, nincs más dolgod, mint a témában valami fenomenálisan gyönyörűt alkotni, feltölteni a Facebook oldalunkra, s meghívni minden ismerősödet egy kedvelés-párbajra, ugyanis az első 3 helyezett roppant értékes utalványban részesül - ráadásként pedig Mi is kiválasztjuk a mi kedvencünket! Mondanunk sem kell, bátran engedjétek el a fantáziátokat, az alapot Nálunk megtaláljátok hozzá, Rajtatok már csak az múlik, hogy létrehozzátok a csodát! Te melyiket próbálnád ki?

Tartalomhoz tartozó címkék: gyöngy webáruház gyöngy webshop