Termékek Menü

Gyantagyöngy

Gyantagyöngyökből készült ékszereidben természetesen, kellemesen érezheted magad. A gyöngyszemek kifinomult, lágy megjelenésűek, alapanyaguknak köszönhetően szinte teljesen kopásállóak.

A gyantagyöngy a kifinomult természetesség megtestesítője. 

Érdekes kettősség, hogy bár a szemek roppant esztétikusak, kellemes megjelenésűek, szinte teljes egészében kopásállóak, azaz maximális ellenállósággal számolhatsz az esetükben. A kínálatunkban találhatsz nyolc milliméteres, gömb alakú, és 9x7 milliméteres virág formájú variációkat. A konkrét színek kiválasztásával tovább fokozhatod az esztétikailag amúgy is kielégítő élményt. Csak egyedi elképzeléseiden, és egyéni ízléseden múlik, hogy végül milyen remekművekkel örvendezteted meg önmagadat, és környezetedet. A fenti ékkellék azon túl, hogy exkluzivitásával különleges alapul szolgálhat terveid megvalósításához, további előnyöket is tartogat a számodra. Egyrészt éppen azért, mert nem hétköznapi, olyan ékszereket kreálhatsz a segítségével, melyek bármilyen helyzetben megállják a helyüket. Másrészt a kínálatunkban kapható termékek sokszínűségükön (amit bátran érthetsz szó szerint) kívül pénztárcabarát áraikkal tűnnek ki a sorból.

Ilyen feltételek mellett gyakorlatilag áldozatok nélkül remekelhetsz. A külső nagyon fontos, amikor ékszerekről beszélünk, ez természetes. Ám van, ami még ennél is lényegesebb, ha a hosszú távú elégedettség elérése a célod. Hogy mi ez? A tartósság! A gyantagyöngy bírja a gyűrődést! Az ékszerek természetesen nem a hagyományos, praktikus eszközök közé tartoznak, ám ettől függetlenül megannyi, fizikai jellegű kihívással találkozhatnak, amiknek ellen kell állniuk. A mechanikai behatások például ütődések, karcolódások együtt járnak a mindennapokkal, s a legtöbbször úgy következnek be, hogy észre sem veszed őket. Márpedig, amit nem tudsz kontrollálni, annak a kivédésében sem jeleskedhetsz, logikusan. Akkor mi lehet a megoldás erre a kényelmetlen szituációra? Az optimális alapanyag választás! Amennyiben ugyanis nagy kopásállóságú, azaz stramm, strapabíró kivitelű ékalapra építed gyöngyös álmaidat, úgy nem érhetnek negatív, váratlan, lelombozó meglepetések, s kreativitásod édes gyümölcsét, azaz az elkészült karkötőt, nyakláncot stb. hosszú időn keresztül biztonságban hordhatod.