Termékek Menü

Gyantagyöngy - a kopásálló szépség

A Gyöngyékszer kínálatában fellelhető gyantagyöngyöket mind 8 milliméteres gömb alakú gyöngy, mind pedig apró, 9 x 7 milliméteres virág formába préselve megtalálhatod, csak rajtad áll, melyikkel emeled ki az ékszered. 

 

 

 

 

Egy azonban minden esetben garantált: a gyantagyöngyök kopásállóságuknak köszönhetően roppant időtálló, hosszú vagy rövidebb távú viselés esetén sem színeződnek el, a gyantagyöngyből készült ékszerek garantáltan hosszantartó kísérőid lesznek!

Az oldalunkon műgyanta alapanyagból készült gyantagyöngyeink a kiválasztott típusra kattintás után (virág vagy gömb alakú gyöngy) tengernyi színkavalkáddal várják, hogy kosárba rakd, s minél előbb az ékszered legszebb ékévé válhasson! Amennyiben az a cél, hogy ne csak egyszer, vagy kétszer viselhető ékszert kreálj, valamint, hogy különlegesebb eseményeken is ugyanúgy viselhesd a kollekciódat, napi ajánlatunk a gyantagyöngy, mely érdekes alapanyagának köszönhetően, különleges, könnyű, természetes hatást keltve kopás, karcolódás és elszíneződés veszélye nélkül (még aktív viselés ellenére is) színesítheti az ékszereidet.

Ne habozz, szerezz be minden árnyalatból gyantagyöngyöt, s ragyogj hosszantartva! Ráadásul még a pénztárcád barátja is lesz a gyantagyöngy választása, hiszen az árát tekintve igen remek befektetés (arról már nem is beszélve, hogy nem egyetlen viselésre választod, hiszen időtálló csecsebecséről van szó!).