Termékek Menü

Fűzd fel organza szalagodat!

Az egyedi ékszerek készítése talán az egyik legnagyobb divat, a mai világban.

Ez persze nem meglepő, hiszen mindenki egyediségre, karakterre vágyik. A tömegtermékek ugyan elérhetőek, de sablonosak, s nem fejezik ki az egyéniséget. Ám, egy akár saját kezűleg megalkotott remekmű igazi részünké válhat. Az organza szalag kiváló alapanyag, hogyha gyöngyök fűzéséről beszélünk.

Általában a nagyobb gyöngyfajtákhoz a legpraktikusabb használni. A díszítés sem utolsó szempont, hogyha a célkeresztben az organza szalag áll. Ha karkötődet, láncodat, vagy fülbevalódat szeretnéd feldobni valami extrával, akkor az organza szalag a te anyagod. Sokoldalú felhasználhatósága, alkalmazása méltán tette a kézimunkás alapanyagok királynőjévé.

A szalagok kitűnőek, hogyha ajándékcsomagok dekorálásáról van szó. Az organza szalag, azonban ennél jóval nagyobb körben használható. A csomagok mellett ékszerek díszítésére, termek, székek, asztalok öltöztetésére is megfelelő. Az organza sál például rendszeres kelléke az esküvői dekorációknak. A színek tárháza nagyjából a végtelennel egyenlő, így Te is megtalálhatod a szívedhez legközelebb álló organza szalagot.

Gyöngyfűzés alapjául is szolgálhat az organza szalag, ebben az esetben a nagyobb szemnagyságú gyöngyök jelenthetik az előnyösebb választást. Persze akkor sincsen gond, ha nincs semmilyen különleges „indok”, az organza szalag a lakásodban is képes csodát művelni. A berendezési tárgyakat szinte felöltözteti a minimális dekoráció, így kis befektetéssel nagy változtatásokat tudsz véghezvinni.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog organza szalag