Termékek Menü

Fedezd fel a gyöngyfűző cérna csábító kínálatát!

Ha korábban már körültekintően kiválasztásra kerültek a színben és kialakításban tökéletesen passzoló gyöngyök és egyéb díszítő elemek, akkor már csak azt kell kitalálnod, hogy mire fűzöd fel őket. 

 

 

 

 

A lehetőségek tárháza sokkal szélesebb, mint gondolnád, hiszen a damilok, zsinórok és a különböző erősségű drótok is szép számmal szerepelnek a kínálatban, de akkor sem csalódsz, ha egy szép gyöngyfűző cérna megvásárlása a célod. Ebben az esetben csak arra a kérdésre kell választ adnod, hogy milyen lyukmérettel rendelkező szemeket szeretnél felsorakoztatni egymás mellett.

Ezt a szempontot figyelembe véve már semmi akadálya nincs annak, hogy beszerzésre kerüljön a tökéletes paraméterű gyöngyfűző cérna. A megfelelő méret mellett a másik fontos tényezőt a szín jelenti, hiszen a fűzést, illetve hímzést követően lehetnek a cérnának olyan részei, amik nem maradnak láthatatlanok az ékszeren. Az esztétikus kinézet érdekében tehát elengedhetetlen, hogy a kiválasztott gyöngyfűző cérna árnyalata passzoljon a felfűzött elemekéhez. 

A készleten lévő termékek egytől egyik kiváló minőségű alapanyagokból kerülnek legyártásra, így nem kell félned attól, hogy az újonnan létrehozott ékszerek könnyen elszakadnak és használhatatlanná válnak. A gyöngyfűző cérna ellenáll a mindennapos igénybevételnek, így a hétköznapi viseletre szánt karkötőkhöz, nyakláncokhoz is jó választásnak bizonyulnak.