Termékek Menü

Év végi információk

Fontos infokat találhatsz itt az év végi menetrendünkről, érdemes elolvasni!

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben szeretnénk megosztani veletek, hogyan alakul az év végi nyitvatartás.

Az ünnepek alatt boltunk ugyan üzemelni fog, de kiszállítások nem lesznek.

Karácsony napjait és az utána lévő néhány napot csapatunk pihenéssel fogja tölteni, hogy jövőre újra a már megszokott színvonalon tudjuk kiszolgálni az igényeiteket!

Január első felében pár napra még zárva tartunk, mert muszáj elvégeznünk a kötelező éves leltárunkat. Igyekszünk minél hamarabb a végére jutni és már egy friss készlettel elkezdeni az újévet! :)

Jövőre pedig nyitás után újra a jól ismert (és reméljük kedvelt) termékekkel, valamint újdonságokkal várunk Titeket. Ötleteink vannak bőven, reményeink szerint meg is tudjuk valósítani őket.

Tehát a legfontosabb időpontok :

- Az utolsó postázási nap: december 21 hétfő (az ezen a napon leadott bankkártyás és utánvétes rendelések még postázásra kerülnek, illetve a banki utalásos rendelések is, amelyeknél az utalás megérkezik még a fent említett napon a számlánkra).

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a banki utalások általában 2 óra alatt érnek át egyik számláról a másikra, és 18:00 órakor zárnak a bankok, tehát mindenképp érdemes 16 óra előtt elindítani az utalást még dec. 21-én!

- December 22 és Január 2 között a bolt minden funkciója ugyanúgy üzemelni fog, mint eddig, ám kiszállítás nem lesz! Kis csapatunk tagjai a családjukkal fogja tölteni ezt a pár napot, úgy vélem megérdemlik azt a kis pihenést (lehet, hogy még én is :) ).

- Január 2 és 10 között leltározni fogunk, illetve felkészítjük technikailag a boltot az újévre. Ezen idő alatt valószínűleg csak korlátozott mértékben lesz hozzáférhető a bolt!

Nagyon fogunk igyekezni, ezt ígérhetjük, és január 11-én akkor is kinyitunk, ha krampuszok ugrálnak a fejünkön!

Természetesen, ha sikerülne hamarabb végeznünk, akkor 11-e előtt megnyitjuk teljes funkcionalitással a shop-ot

Az egész időszak alatt elérhetőek leszünk telefonon, és többnyire e-mailen is! (lásd lent az elérhetőségeinket)

Január 11 : ezen a napon mindenképp megnyit a bolt, melynek - reméljük - jövőre is ELÉGEDETT vásárlói lesztek. Ebben bízunk, és dolgozni is fogunk érte!

Köszönöm, hogy elolvastad, és ha bármilyen kérdésed volna, akkor kérlek, ne habozz, és keress meg elérhetőségeink valamelyikén:

info@gyongyekszerbolt.hu

06-20-523-7734

06-20-583-4374

Zoltán

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog