Termékek Menü

Gyöngykupakok

FONTOS! A terméknevekben szereplő ezüst, arany, bronz. antik ezüst kifejezések minden esetben a termékek színére utalnak, nem az anyagára. Az alapanyag információt a termékoldalakon a jellemzők és a paraméterek között is megtaláljátok!

Rendezés:
Nézet:

Bizony sok gyöngyfűző rémálma, hogy az elkészült műremek fogja magát, és a másodperc tört része alatt enyészetté válik, „köszönhetően” a nem megfelelő sorzárnak. Erre az egyszerű problémára mondhatni, keresve sem találni jobb megoldást, mint a gyöngykupakot, mely megfelelően alkalmazva lezárja a gyöngyöket, meggátolva, hogy a rögzítést követően leperegjenek a damil/cérna/gumiról, de akkor sem utolsó alapanyag, ha az ékszeren belül szeretnél kiemelni egy vagy több hozzávalót (gyöngy, kristály, esetleg egyéb ék, aminél a cél a nézők figyelmének egyértelmű és azonnali felkeltése, a tekintetek odavonzása a „kijelölt” részre), ahogyan a figyelemfelkeltés ellenkezőjére, az elrejtésre is tökéletesen alkalmas, egy gyöngykupaknál jobban semmi sem rejtheti el magába példának okáért a kapocs előtt a szalagok végeit.

Alkalmazása egyszerű, csupán a megfelelő helyre kell fűznöd, s a funkciónak megfelelően eljárni (példának okáért sorzárként többször hurkolhatsz a biztos tartás végett, míg a kiemelésnél a kiemelendő alkatrész méretének megfelelő gyöngykupakkal körülvéve fűzheted fel az ékszered, ha pedig a szalagvégek elrejtésére veted be a gyöngykupakot, ne felejts egy cseppet rászorítani!). Semmiképpen sem mellékes információnk, hogy a termékneveinkben szereplő ezüst, arany, bronz, valamint antik kifejezések nem a termékeink anyagára vonatkoznak – hanem azok színeinek titulusa, a könnyebb azonosíthatóság végett. Amennyiben az alapanyagra vagy kíváncsi, ne habozz, kattints a termékre, és böngészd a termékleírásban, ahol számos információ mellett bizony ezt sem voltunk restek feltüntetni a Gyöngyékszernél!