Termékek Menü

Beszúrós fülbevaló alapok

FONTOS! A terméknevekben szereplő ezüst, arany, bronz. antik ezüst kifejezések minden esetben a termékek színére utalnak, nem az anyagára. Az alapanyag információt a termékoldalakon a jellemzők és a paraméterek között is megtaláljátok!

Rendezés:
Nézet:

Ha nem tudod pontosan milyen fülbevaló alap a hozzád illő, akkor bátran nézd végig a kínálatunkban kapható alternatívákat.

A minőség miatt egy pillanatig sem kell, hogy fájjon a fejed, mivel kiegészítőink egytől-egyig nagyfokú megbízhatóságot képviselnek. Milyen stílusú fülbevalók tetszenek? A hátul kapcsolós, a bedugós, vagy éppen az akasztós típusok? Mi az a színvilág, ami közel áll a szívedhez: inkább a világos árnyalatokat kedveled, vagy a sötétebb színek is teret kaphatnak az életedben? Az arcod formájától nagymértékben függ, hogy milyen fazonú fülbevaló illik hozzád. A gömbölyded arcszerkezettel megáldott hölgyek számára például kifejezetten jó döntés lehet a lógós, hosszított modell, ami azon túl, hogy roppant elegáns, rengeteget slankít. Ki ne szeretné vékonyabbnak látni önmagát? A hosszú, vékony arcszerkezet megint más kialakítású ékszert kíván, hiszen nem érdemes tovább fokozni a slankságot, egy lógó típussal. A gömbölyűbb, kisebb variációk, azonban határozottan jól mutathatnak, kiemelve az arc vonalának pozitívumait. Persze a méret sem mellékes. Tehát azon túl, hogy formában próbálod egyedi jellemvonásaidhoz igazítani a választást, a nagyságot sem érdemes elnagyolnod.

A túlzottan kicsi fülbevaló szinte eltűnik. Nem képes kifejezésre juttatni egyediségét, szépségét. Míg a túlzóan nagy, már-már gigantikus méretű ék negatív reakciókat válthat ki a környezetedből, mivel megjelenése tolakodónak tűnhet, ami automatikusan generálja az ellenérzéseket. A fülbevaló alapra alapozhatsz! Ha rátalálsz arra az alapra, ami minden tekintetben hozzád illik, akkor indulhat az „építkezés”. Ha az alap stabil, akkor a felépített műalkotás is az lesz. Akár minden évszakhoz tervezhetsz egy saját készletet, de ha úgy tartja kedved, akkor hetenként váltogathatod a szetteket. Csak a képzeletet szabhat határt a megvalósításnak. Az alkalmi események más kellékeket kívánnak meg, mint a munkás hétköznapok. Ha kezedbe veszed az irányítást, akkor nem érhetnek váratlan meglepetések, köszönhetően annak, hogy megalkothatod a helyzetekhez passzoló fülékeket. Az elkészült remekművek azon túl, hogy szépséget, kellemet sugároznak valóban egyediek, és megismételhetetlenek, amik jól tükrözik valódi értéküket!