Termékek Menü

Medálalapok

FONTOS! A terméknevekben szereplő ezüst, arany, bronz. antik ezüst kifejezések minden esetben a termékek színére utalnak, nem az anyagára. Az alapanyag információt a termékoldalakon a jellemzők és a paraméterek között is megtaláljátok!

Rendezés:
Nézet:

Amennyiben egy szép nyaklánccal szeretnéd megörvendeztetni magadat vagy az egyik szerettedet, aki különleges helyet foglal el a szívedben, akkor ajánljuk a figyelmedbe a medál alap kínálatunkat. Bármilyen kompozícióban gondolkodsz, az antik, ezüst és bronz ékszer alkatrészeknek nagy hasznát veheted, hiszen ezekkel igazán egyedivé és személyre szabottá teheted a kezed munkája nyomán születő nyakbavalókat. Az alapvető elemeket könnyen kombinálhatod olyan kapcsokkal, összekötőkkel és más kiegészítőkkel, amikben látsz fantáziát. A végeredmény kizárólag azon múlik, hogy mekkora teret engedsz a képzeletednek, és mennyire mersz elrugaszkodni a saját komfortzónádból. A medál alapok között találsz szív és levél formát alkotó változatot is, amik sok esetben remek szolgálatot tesznek az ékszerkészítés során.

Az általános motívumok ne tévesszenek meg, ezekből születnek a legkülönlegesebb kreációk! Ha nem akarod túlcifrázni a dolgokat, akkor a kiválasztásra kerülő medál alapokat önmagukban is hordhatod a láncra fűzést követően. Bárhogy is döntesz, a kínálatban megtalálod azokat az ékszer alkatrészeket, amikkel megalkothatod azokat a szépségeket, amik a ruhatárad tökéletes kiegészítőivé válhatnak majd a mindennapokban. Ha egy jeles eseményre készülsz, akkor sincs akadálya annak, hogy nekirugaszkodj az elképzelésid valóra váltásának, hiszen a megfelelő alapanyagok összepárosításával igazán exkluzív megjelenést adhatsz az ékszereidnek. A medál alapok felhasználásával a nyaklánckészítés is gond nélkül megvalósulhat, és lehetőséged nyílik arra, hogy az ízlésednek, öltözködési stílusodnak megfelelően díszítsd ezeket.