Termékek Menü

Ékszer saját kézzel, minden mennyiségben

Azoknak szól jelen írásunk, akik úgy határoztak, szakítanak a megszokásokkal, s ahelyett, hogy valamelyik boltban készen vásárolnák meg a kiegészítőiket, inkább saját maguk ragadnak damilt, drótot, gumit, raffiát vagy szalagot (a felsorolás természetesen nem teljes, egyéb ékszer alapanyagért ne habozzatok felkeresni a weboldalunk ezen kategóriáját, egyenesen Dunát lehetne rekeszteni a kínálatunkkal!), s maga hozná létre azt a szépséget, ami akár nyakláncként, akár karkötőként, akár fülbevalóként ragyog majd rajta, hát nosza, a Gyöngyékszer kiváló partner az ötlethez! 

Ha pedig már úgyis itt vagy, ne engedd, hogy a képzeleted akár színben, akár formában gátat szabjon számodra, engedd szabadon a fantáziádat, és válogass szabadon a széles gyöngy kínálatunkból - ahol változatosan kicsi, nagy, valamint közepes méretben megtalálod a hagyományos kása- és üveggyöngyöktől kezdve a mostanság oly nagy népszerűségnek örvendő Swarovski kristályokból készült csodákig mindent, mi csak szemnek vagy szájnak ingere lehet, amennyiben gyöngyfűzés a téma!

Ékszert készíteni még sosem volt olyan egyszerű, mint amilyen Velünk, hiszen Nálunk minden szükséges kelléket megtalálsz az alkotáshoz egy helyen, ráadásul a webáruházunk roppant jól érthetően rendezett, így egy sorfogó sem keveredik el a fogókhoz! Nézz körbe, válogass, hass, alkoss, gyarapíts, s ne feledkezz meg a nyereményjátékunkról sem! Hiszen ha április 15-ig elküldöd Nekünk a Facebook oldalunkon az “Anya csak egy van” címszó alatt megálmodott és létrehozott szépségeidet, közönségszavazás (és a saját zsűrink egyéni döntése) alapján értékes nyereményeket kaphatsz! Játékra fel, vigyázz, kész, fűzz!

Tartalomhoz tartozó címkék: ékszer alapanyag olcsó ékszer alapanyag