Termékek Menü

Csodálatos ásványok vásárlása: egy helyen!

Az ásványok vásárlása kitüntető feladat, amit nem érdemes elkapkodnod. Még akkor sem, ha úgy véled pontosan tudod, mely ékalapokkal kívánod gazdagítani életedet. 

 

 

 

A megannyi lehetőség láttán ugyanis könnyen változhatnak elképzeléseid. Az ásványok birodalma különleges, és titokzatos. Bár valójában semmilyen ismeretlen információ nem állhatja az utadat a választásban, mégis jó, ha tudod a külső csak egy dolog. Fontos, hogy szép legyen a kiválasztott kő, ez kétségtelen, de ezen a területen hiba lenne pusztán az esztétikai jegyekről beszélni.

Mert ott vannak a láthatatlan, mégis markáns jelenléttel bíró egyéb jellemvonások. A kisugárzás, a gyógyhatás, a rezgésszám, a hullámhossz. Ezek mind olyan tartományban vannak, amik a szemnek érzékelhetetlenek, de ettől függetlenül a létezésük megkérdőjelezhetetlen. Előfordulhat, hogy te nem hiszel abban, hogy a kövek többek díszes kiegészítőknél. Ekkor sincsen baj. Ebben a helyzetben a legjobb, amit tehetsz, ha pusztán a külcsínyre alapozva hozod meg a döntésedet. Azaz olyan ásványokat preferálsz, melyek színeikben, konkrét árnyalataikban megfelelőek. Millió variációja létezik egyetlen típusnak: a rózsakvarc rózsaszíne lehet egészen mély, de a világos árnyalatok sem ritkák. Azt a fajtát találták ki neked, aminek láttán hevesebben ver a szíved.

Ásványok vásárlása kicsit másképp

Az sem lehetetlen, hogy te nem elégszel meg azzal, hogy a kövek szépek. Elképzelhető, hogy te pontosan tudod, milyen csoda rejtőzik bennük, s ezt nem csak érteni, hanem ismerni, tapasztalni is szeretnéd. Ekkor egyetlen út válhat járhatóvá a számodra, ha a belső jellemvonásokat feltárod, és azok pontos tudatában irányítod a vásárlásodat. Ha önmagadnak szánod a köveket, akkor viszonylag könnyű dolgod van, mert némi önkritikával, és őszinteséggel felfedheted azokat a területeket, ahol segítségre van szükséged.

A lexikonokban utána olvasva láthatod, hogy egyes típusok miben segíthetnek neked. Az ajándékozás egy kicsit bonyolultabb szituációt teremt, de ez ne vegye el a kedved. Ugyanis van egy technika, ami bár kicsit megfoghatatlan, mégis működik. Gondolj arra, akinek a követ meglepetésnek szánod. Gondolj rá, amikor a kínálatunkban kapható ásványokat nézed, és meg fogod érezni, hogy melyik (neki) a tökéletes!