Termékek Menü

Csibi Katalin - 2020-as ALKOTÓI pályázatunk NYERTESE

Idén volt második éve, hogy meghirdettünk alkotóink között az ÉV karkötője pályázatot. Igyekszünk mindig változatos és minél kreatívabb feladatot adni számotokra, amiben úgy érzitek meg van mozgatva az alkotói erőtök.

A világban kialakult nehéz helyzet ellenére idén is érkeztek be szép számmal csodás pályaművek, amelyek közül a kiírás szempontjait és a 2020-as trendet figyelembe véve választottuk ki Kati alkotását.

Kata fiatal, mosolygós, élettel teli lány, aki nem olyan régen érezte meg az alkotás ízét, örömét.

Mi nagyon boldogok voltunk, amikor meg tudtuk, hogy Kata alkotói pályája elején jár, hiszen így idén egy kezdő készítőt tudunk segíteni, támogatni.

Nem csoda, hogy bevonzotta Katát a kreatív alkotás, hiszen a hétköznapokban egy sokkal földhözragadtabb munkakörben áll helyt szívvel-lélekkel, könyvelőként.

Első körben nem is az ékszerkészítést ízlelte meg, hanem a karácsonyi ünnep hangulata és a benne rejlő alkotói tevékenység varázsolta el. Több sikeres, összetett adventi box elkészítése után már megállíthatatlan volt, hogy a szabad idejét ne valamilyen kreatív tevékenységgel töltse el.

Így került figyelme középpontjába az ékszerkészítés, azon belül is kiemelten az ásványok világa.

Mint miden tevékenységébe, ebbe is nagyon körültekintően kezdett bele Kata, így több fonton is utánajárt, utána olvasott a témának. Nem szégyell kérdezni, tanulni, ismereteit bővíteni, ami a mai világban szinte kuriózumnak számít. Olyan információkat gyűjt magának minél szélesebb körből, amikre magabiztosan támaszkodhat a későbbi alkotásai során.

Az ásványok világába is egyre nagyobb odaadással merült el, hogy mindenki számára a leghatásosabb karkötőt készíthesse el, amelyek nem csak megjelenésükben mesebeliek, hanem élettani hatásukban is kedvezők.

Pályázatunkat nagy kihívásnak tekintette, hogy olyan ékszert tudjon készíteni, ahol a kiírás feltételeit ötvözi az általa kedvelt ásványgyöngyökkel. Sikerült, hiszen karkötőjében hozta az év színét, kombinálva olyan gyöngyszemekkel, amely számunkra letisztultságot, finom eleganciát képvisel, mindezt a 2020-as trendeknek és a szeretet jegyének teljesen megfeleltetve.

Kata már ki is tűzte maga elé a következő célját, miszerint a Swarovski kristályok világába és az ezekből készült ékszerekbe merül el.

 

Katával kapcsolatot az alábbi Facebook oldalán vehetitek fel.

https://www.facebook.com/magikusekszerek/

Sok sikert kívánunk Kata a tanuláshoz, köszönjük, hogy megismerhettünk, és további rengeteg örömöt kívánunk neked az alkotói tevékenységedhez.