Termékek Menü

Cseh üveggyöngy tradicionális minőségben

A gyöngyékszerek rajongói számára valószínűleg nem cseng ismeretlenül a cseh üveggyöngy, hiszen segítségével számos igényes kiegészítőt készíthetünk.

 

 

Az alapanyag története egyébként régmúlt hagyományokra vezethető vissza és ez minőségén is abszolút meglátszik. A kristályüvegek gyártásának fellegvára nem más, mint Jablonec. A Preciosa gyárban előállított kristályüveg színvonalát csak az osztrák Swarovski márkanévvel lehetne egy lapon említeni. A cseh üveggyöngy többféle változatban kerül előállításra, így a préselt, csiszolt, és table cut gyöngyök között mindenki megtalálhatja azokat a típusokat, amelyek az ékszerkészítéshez szükségesek.

Az üveggyöngyök felhasználásával színes, mégis elegáns darabok készülhetnek, melyek tulajdonképpen bármilyen öltözködési stílushoz megállják helyüket. A fekete akril üveggyöngy rendkívül elegáns hatást kelt, de a szivárványszínnel, vagy a kékeszöld árnyalattal is tökéletes végeredmény születhet. A változatos színek mellett izgalmas, formákra csiszolt darabokra is találsz elérhetőek megfizethető áron, akár az online rendelés kényelmét kihasználva.

A szívforma a romantika kedvelői számára remek választás, de a különleges színátmenetes fajták is széles választékban elérhetőek. A két különböző felülettel rendelkező cseh üveggyöngy választásával egészen különleges ékszereket készíthetünk, melyek biztosan nem köszönnek majd vissza ránk.

A kreatív elfoglaltságok napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen tökéletes kikapcsolódást biztosítanak. Szerezd be a szükséges minőségi gyöngyöket a Gyöngyékszerbolt segítségével!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog