Termékek Menü

Cseh kásagyöngy - hogy a kézzel készített ékszer is professzionális legyen

Te is biztosan rengeteget szórakoztál anno az oviban vagy a suliban, amikor mindenféle hatalmas fa és műanyag gyöngyökből csináltatok aranyos gyerek ékszereket. 

 

 

Nem is tűnt annyira türelemjátéknak, hiszen igen nagy típusú gyöngyökkel és golyóbisokkal dolgoztatok, viszont azért valljuk be, a foglalkozásokon nem a legjobb minőségű és típusú alapanyagokat használtátok, így az eredmény is kicsit gagyi maradt. Ekkora lenne a különbség a minőségi és az olcsó típusú gyöngyök között? Nézzük meg a cseh kásagyöngyöt!

Ez a típus szinte mindenhol kapható, és persze az utánzatok is, melyekkel igencsak meg szokott gyűlni a bajunk, hiszen az utánzatok nem egyformák, nem mindig fér bele a tű, és nem is mutat a végén olyan profinak egy belőlük készült karkötő, mert egyenetlenek a gyöngyök. Viszont, ha cseh kásagyöngyöt használsz, akkor nem kell ezekkel az idegesítő problémákkal szembesülnöd, hiszen mindegyik egyforma, nincsenek deformálódások rajtuk, illetve a színük is ragyogóan csillog, így igen professzionális hatást keltenek a belőlük készült ékszerek.

S ha az elkötésnél valamilyen szép, a használt színekkel harmóniában lévő kapcsot használsz, még azt is meg fogják kérdezni, hogy hol vetted. Utána pedig már érkeznek is majd a megrendelések, mert ha nem lehet sehol sem kapni, akkor naná, hogy mindenkinek ez kell majd :) Ne felejts el több féle színt és méretet választani, gondolj azokra, akik majd könyörögni fognak, hogy csinálj nekik is egy cseh kásagyöngyből készült csodaszép ékszert.