Termékek Menü

CSAKRA karkötő készítő szett

Ár:
1.790 Ft
Cikkszám: CSAKRADIY

Jellemzői: alkotás könnyedén, egyedi CSAKRA karkötő teljes egészében összekészítve neked az utolsó gyöngyszemig, mellékelve az összekészítés YOUTUBE videó linkjét, ahol lépésről lépésre végig kísérünk az elkészítésen

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a karkötő több méretben is elkészíthető legyen. A felhasznált gyöngyök mennyiségével tudod alakítani a kívánt méretre az alkotásodat.

Válaszd ezt, mert...: tudjuk mindaddig amíg alkotunk, értelmes dolgot csinálunk, nincs válogatás, nincs időrablás, egy kattintás és egy csodás karkötő máris a tiéd

Elérhetőség: 7 db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Megálmodtuk a limitált szériás karkötő készítő szettjeinket, amibe igyekeztünk belecsempészni minden értéket, amit nektek átadni és a piacon képviselni szeretnénk.
Lepjétek meg vele magatokat, vagy barátaitokat, szeretteiteket, készítsétek el nekik könnyedén minden válogatás, sikertelenség nélkül, vagy ha jó a kézügyességük alkossanak ők maguk, vagy veled együtt, mert alkotni élmény. Hiszen tudjuk -  "Mindaddig, amíg alkotunk, értelmes dolgot csinálunk." Limitált kiadás, csak a készlet erejéig.

CSAKRA karkötőnk alapja a jáde ásványgyöngy, melyek önmagukban a tisztaság és a nyugalom jelképei.

GYÖKÉR CSAKRA - cseresznye jáde

SZAKRÁLIS CSAKRA - korall jáde

NAPFONAT CSAKRA - mookait 

SZÍV CSAKRA - zöld csíkos achát

TOROK CSAKRA - kék csíkos achát

HAMRADIKSZEM CSAKRA - lapis lazuli

KORONA CSAKRA - perzsa jáde

Méret gumis damilra fűzött karkötő
Anyaga fehér jáde, gumis damil és a fent felsorolt ásványok
Szín csakra színek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók