Termékek Menü

Beard of Cord

Gondoltunk egy nagyot, hiszen EGYÜTT minden KÖNNYEBB, így útjára indítottunk egy közös programot a legkreatívabb alkotóinkkal. A programba különböző játékainkon, pályázatainkon vagy személyes felkéréseinken keresztül kerültek be az ékszerkészítők. A jövőben is hasonló módon tudtok a projekthez csatlakozni, amiről mindig értesítünk benneteket.

Fogadjátok őket szeretettek és látogassatok el az oldalikra, higgyétek el ÉRDEMES!

Szabit hosszú idő óta tudhatjuk lelkes, tehetséges ALKOTÓINK között. Nagy öröm volt számunkra látni, hogy általa a FÉRFI energiák, kreativitás, hogyan jelenik meg az alapanyagainkból készült ékszerekben.  Önfejlesztése, hobbiájába tett energiája neki is meghozta a gyümölcsét, nézzétek csak... 

Gyertek nézzetek be a Szabi által megfont világba...

"Kárai Szabolcs vagyok, 38 éves. Jelenleg Érden lakom a családommal. Kb. egy évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni abszolút hobbi szinten a paracord illetve microcord karkötők, kulcstartók és egyéb kiegészítők készítésével. csináltam pár darabot és azt éreztem, hogy pár bonyolultabb mintába is belefoghatok, mert egyrészt a fogadtatás is nagyon jó volt az ismerősök körében, másrészt egyre jobban elkezdtek tetszeni ezek a kiegészítők. 
 
 
Azóta eltelt nagyjából egy év és most már rengeteg darabon vagyok túl, mindig vannak új, nagy szerelmek, folyamatosan bújom az internetet. Rengeteg youtube csatorna, instagram oldal foglalkozik ezzel a témával, ahonnan rendkívül jó ötleteket lehet meríteni és már csak csinálni kell. 
 
A Gyöngyékszerboltra még egészen az elején találtam rá. Rajtatok keresztül egyrészt rendkívül jó áron tudtam hozzájutni a legkülönbözőbb alapanyagokhoz, a másik, ami még nagyon sokat számított, az a gyorsaság, amivel a megrendelt termékeket eljuttatjátok a megrendelőhöz. Az első rendelésem kézhezvételekor a csomagban talált kis pozitív üzenet már csak hab volt a tortán. 
 
Továbbra is nagyon sok terv van a fejemben a jövőre nézve és remélem nagyon sok embert tudok még boldoggá tenni az általam elkészített kiegészítőkkel, legyen az nő, férfi, gyermek vagy akár házi kedvenc. "
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: együtt könnyebb program