Termékek Menü

Az ékszerkellék megkönnyítheti a munkádat

Az ékszerkellék a kezed alá dolgozhat, de akár hátráltathat is, ha nem megfelelő típusra és persze minőségre szavazol. 

 

 

 

 

 

Érdemes a legapróbb részletekre és szó szerint a legkisebb alkatrészekre, azok kiválasztására is nagy hangsúlyt fektetned, mert ez esetben is a sok kicsi sokra megy. A kézműves munkafolyamat közepén igazán nem mindegy, hogy mennyire engedheted el magad, hogy mennyire gördülékeny az egész.

Ha azt érzed, hogy a szemek szinte maguktól rendeződnek el, akkor bizony tökéletesen jó alapot választottál, ami támogat céljaid elérésében. A szerelőpálcák, a különböző alapok milyensége pontosan ugyanannyira fontos, mint a gyöngykupak kiszemelése, még akkor is, ha utóbbi talán az egyik, méretében legkisebb ékszerkellék, amire szükséged lehet az alkotásaid során. Akár csomagok vásárlásában is gondolkozhatsz, ha úgy érzed, hogy sokkal könnyebb lenne egyetlen beszerzéssel minden lényeges kelléket a helyén tudnod. Így lerövidítheted a beruházás folyamatát és nem kevés időt, energiát spórolhatsz meg, amit aztán dupla erőbedobással érvényesíthetsz az ékálmaid megvalósításában. Az ékszerkellék a karakteres kisugárzásával és a megjelenésével határozottan befolyásolhatja az elkészülő ék milyenségét.

Gondolj csak a különböző charmokra, medálokra, mennyi üzenetet hordozhatnak magukban, és milyen egységet hozhatnak létre a megszülető ékszerben! A nyaklánc, fülbevaló vagy éppen karkötő alapokra stabilan támaszkodhatsz, ám a konkrét megvalósítás, a megálmodás öröme, a fűzés lelkesítő folyamata csak rád vár. A felhasznált összekötők, áthidalók, kupakok vagy éppen láncvégek olyanok, mint a kotta hangjegyei, összeállva csodálatos, harmonikus egységgé válnak, ami a zene esetében jól hallható, míg remekeidet nézve azonnal látható.

Tartalomhoz tartozó címkék: ékszerkellékek elegáns ékszerkellékek