Termékek Menü

Az egészség, és a szépség a marokkövekben egyesül!

A marokkövek pozitív jellemvonásait bizonyára te is ismered. Általánosságban elmondható róluk, hogy nem csak testedet, hanem lelkedet is harmonizálják. 

 

 

Az egyes típusok, eltérő tulajdonságokkal büszkélkedhetnek, éppen ezért, mielőtt választanál, feltétlenül nézz utána a konkrét kő fajtájának, kielemezve a rá jellemző jegyeket. Két különböző módon is megközelítheted a kérdést, s nagyjából rajtad múlik, hogy melyik utat választod. Az egyik lehetőség, hogy konkrét fizikai paraméterek alapján keresel, markodba illő követ. Ha például szereted a rózsaszínt, s életed minden egyes területén helyet kap valami, ami pink, akkor nyilván a rózsakvarc kiváló döntés a számodra. Az csak hab lehet a tortán, hogy  a kő szeretetet sugároz, s segít az emberi kapcsolataid kiépítésében, s azok megtartásában.

Akár úgy is határozhatsz, hogy ezek a jellemvonások nem érdekelnek, pusztán a fizikumot tartod szem előtt. Ám, az ezzel ellenkező alternatíva is legalább annyira jól járható út, mint az első. Ekkor ugyanis a nem megfogható, a nem látható jellemzőket emeled ki, s azok alapján kutatsz a marokkövek között. Ha tehát szeretetre, empátiára lenne szükséged, s úgy érzed, emberi kapcsolataid is ezeket az energiákat igénylik, akkor pillanatok alatt rá fogsz találni a rózsakvarcra, mint tökéletes megoldásra. Egyik lehetőség sem jobb, vagy rosszabb a másiknál. A személyiségeden múlik, hogy neked melyik ösvény a szimpatikusabb.

Egy biztos. Függetlenül attól, hogy végül hogyan döntesz, áruházunkban minőségi kivitelezésű marokkövek várnak. A szépség, és az egészség így csiszolódik össze a csiszolt kövekben. Az ár miatt nem kell, hogy fájjon a fejed, mivel termékeink pénztárcabarát módon lehetnek a tiéd. Nem kell árgus szemekkel figyelned az árcédulát. Dönts pusztán az érzéseidre, érzeteidre hagyatkozva. Ha a belső sugallat az, ami irányít, akkor pillanatok alatt rá tudsz hangolódni a marokkövek láthatatlan, testre-lélekre balzsamos gyógyírként ható világára, de a szépérzéked sem fog tévútra csalni, ebben biztos lehetsz. Ha pedig ajándéknak szánnád, ezt a figyelmességet, akkor összpontosíts arra a személyre, akinek a meglepetést tervezed, s hidd el, ráérzel majd a tökéletes választásra.

Tartalomhoz tartozó címkék: marokkövek színes marokkövek