Termékek Menü

Az ásványgyöngy több, mint aminek látszik

Az ásványgyöngy kiváló alapja lehet a különböző, szemeket gyönyörködtető, kézműves ékszereknek. Karkötőket, fülbevalókat vagy akár nyakláncokat is remekelhetsz a különböző változatok közbenjárásával, olyan színes és pompás végeredményt alkotva, amitől még a szó is eláll. 

 

 

 

A változatos árnyalatok és méretek lehetővé teszik, hogy a legvadabb álmaidat is ékek képében teremtsd meg. De ez még nem minden. Mert az ásványgyöngyök, ha hiszed, ha nem, többre hivatottak a szépségük képviselésénél. Konkrétan jót tesz a jelenlétük a testnek, léleknek egyaránt. Ha már szorítottál a kezedben rózsakvarcot és a szíved hevesebben vert, vagy pusztán a hegyi kristály látványa nyugalommal töltött el, akkor a saját bőrödön tapasztalhattad a csodát, amire ezek a kövek képesek.

A tulajdonságaik korántsem egységesek: ahány alternatíva, annyiféle jellemzőlista. A rózsakvarc például a szíved, érzelmeid barátja, míg az ametrin a kiegyensúlyozottság, az optimizmus köve. Amikor kiválogatod, hogy pontosan milyen alapanyagokkal kívánod megalapozni kézműves munkálkodásodat, akkor két út közül is választhatsz. Az egyik, hogy úgy böksz rá a gyöngyökre, hogy kizárólag a megjelenésükre koncentrálsz, vagyis a szabad szemmel jól látható fizikai jegyekre.

A másik, hogy túl a láthatón, annak is utánanézel, hogy milyen élettani előnyökre tehetsz szert, ha adott ásványgyöngy gazdagítja a mindennapjaidat. Természetesen nem létezik jó vagy rossz döntés, hiszen véletlenek nincsenek. Még az is lehet, hogy tudatosság nélkül is a lehető legjobb fajtára szavazol. Mindenesetre a szemeket gyönyörködtető kisugárzásban így is, úgy is biztos lehetsz, ahogy a munkád gyümölcsét illető, ki- és megérdemelt sikerben is.