Termékek Menü

Az ásványgyöngy sikerének okai

Mitől vált olyan népszerűvé az ásványgyöngy? Minek köszönheti példátlan közkedveltségét? Az ékszerkészítő mesterek, valamint a lelkes amatőrök miért ragaszkodnak hozzá, mint alapanyaghoz? 

 

 

Ha eddig még nem ragadtad markodba a varázslatos köveket, akkor itt az idő, hogy közelebbről is megismerd őket. A tudományos kifejtés igénye nélkül meg kell említeni az ásványok, egészségre gyakorolt pozitív hatásait. Valószínűleg ezek azok az előnyök, melyek olyan nagy sikert hoztak a kiegészítőknek. Azon kívül ugyanis, amit a szem lát, azaz túl a szépségen, vonzó kisugárzáson, pazar megjelenésen, ezek a kellékek többlettel rendelkeznek. Olyan plusz töltettel, ami ugyan kézzel nem fogható, ám érezni érezhető. Jó kérdés persze, hogy mennyire vagy ráhangolódva erre, a láthatatlan világra.

Könnyen előfordulhat, hogy néhány pillanat koncentrálás után megérted, és megérzed azt, amit egy ásvány önmagában hordoz. A titok, a rejtély hirtelen nyilvánvalóvá válhat. De az sem lehetetlen, hogy bár figyelmedet kellően fókuszálod, mégsem tapasztalsz a fent leírtakból semmit. Ekkor se ess kétségbe. Nincsen semmi baj. Ez ugyanannyira reális reakció a részedről, mint az előbbi. Ha neked nem üzennek semmit a gyöngyök, de szépségükkel levesznek a lábadról, akkor ne koncentrálj másra. Csak a külső stílusjegyekre, a megjelenés extraságára, az exkluzív kisugárzásra. Így már könnyedén a te világod részeseivé avanzsálhatnak a Pazar kiegészítők.

Az ásványgyöngy miatt nem fog gyöngyözni a homlokod!

Ha szereted ékszereidet saját magad elkészíteni, akkor ezek az alapanyagok nem hiányozhatnak a kelléktáradból. Lényegtelen, hogy miért ragaszkodsz hozzájuk: szépségük varázsol-e el, vagy kisugárzásuk; a fontos, hogy alkotó folyamataidat támogatják, munkádat segítik, s végül álmaidat megvalósítják. Megannyi variáció közül válogathatsz a kínálatunkban. Kereshetsz konkrétan színek szerint, de a formákat is bátran górcső alá veheted. Amennyiben téged nemcsak a szépséges jellemvonások érdekelnek, hanem a belső tulajdonságok, úgy érdemes ezeket szem előtt tartva, egy-egy konkrét jellemzőre ráfókuszálva kutatnod, a tökéletes variáns után.

Tartalomhoz tartozó címkék: ásványgyöngy színes ásványgyöngy