Termékek Menü

Az ásványgyöngy felszíni és felszín alatti pozitívumai

Az ásványgyöngy a szépségének köszönhetően kiváló alapanyaga a mutatós ékszereknek, amiket játszi könnyedséggel alkothatsz meg. Ám az ásványok birodalma lényegesen többet kínál az egyszerű esztétikusságnál. 

 

 

 

Merthogy az extra kisugárzás a gyógyító energiák világába kalauzol. Minden egyes típusnak más hatása van, és függetlenül attól, hogy mennyire hiszel a pozitív befolyásukban, kár lenne tagadni a megnyilvánuló erejüket. Van, aki csak annyit tapasztal, amikor megfog egy ásványt, hogy a tenyere átmelegszik, mintha a kő átadná a láthatatlan hőjét. Akad, aki nyugalmat, békét, míg megint más energikusságot érez.

Ha komolyabban is érdekel ez a terület, akkor a rendelkezésedre álló források segítségével jelentős tudásra tehetsz szert, aminek a birtokában nem pusztán szemeket gyönyörködtető ékeket remekelhetsz, hanem valami sokkal többet fűzhetsz fel a ásványgyöngyök támogatásával. Konkrétan személyre szabhatod a kézműves alkotásaidat: olyan módon megválogatva a gyöngyszemeket, hogy azok a elérni kívánt hatást erősítsék a jelenlétükkel. Természetesen úgy is határozhatsz, hogy nem törődsz az esetleges egyéb pozitívumokkal, kizárólag a látható előnyökre koncentrálsz. Ez is járható út, főleg hogy a megérzések sohasem csalnak.

Már csak az a kérdés, hogy melyik ásványgyöngy nyeri el a tetszésedet? A rózsakvarc varázsol el a rózsás hamvasságával, vagy a hegyikristály páratlan színtisztasága vonz? Nálunk több méretben beszerezheted többek között a fent említett ásványokat is, megannyi sugárzóan szép társukkal egyetemben. A díszítő gyöngyök a kezességükkel megkönnyíthetik a munkádat, a szépségükkel pedig garantálják a végeredmény különlegességét, vagyis a kezed nyomán megszülető ékszer egyedülálló ragyogását.

Tartalomhoz tartozó címkék: ásványgyöngy színes ásványgyöngy