Termékek Menü

Az ametrin ásvány nemcsak a szépérzékedet varázsolja el

Az ametrin ásvány keresztelőjét akár mozaik-elnevezésnek is tekintheted, lévén ez a különleges kő az ametiszt és a citrin sajátosságait egyesíti, ötvözi, természetesen nemcsak a nevében. 

 

 

 

 

A színskála szó szerint sokszínű: bíbor, fehér, sárga. A nyolc milliméteres nagyságú ásvány könnyen kezelhető, és megjelenésében is tökéletes szépséget testesít meg. De lényeges kihangsúlyozni, hogy túl a szemeket gyönyörködtető látványon, bőven van még új a Nap alatt ezen a területen. Az ametrin ásvány ugyanis egészségügyi szempontból is kiváló választás, hiszen számtalan, az emberi szervezetre pozitívan ható tulajdonsága ismert.

Anélkül, hogy mélyebben belemennénk a szakirodalomba (ami hosszú oldalakon keresztül taglalja az előnyöket), néhány ide vágó részletet azért kiemelünk Neked. Hosszantartó betegségek túlvészelésében kiváló társ, mert a jelenléte segíthet felfedni, felfedezni a rendellenességek hátterében meghúzódó testi, lelki okokat. Márpedig, ha a góc ismertté válik, akkor annak orvoslása is könnyebben megvalósulhat. Erős tisztító jellemvonású, ami azt jelenti, hogy serkenti a szervezet természetesen is működő, méregtelenítő folyamatait, vagyis a salakanyagok eltávozását.

Ez a máj tehermentesítésével is együtt jár, ami a mai világban óriási előny, lévén a vegyszerezések miatt, gyakorlatilag nincs olyan táplálék, amely ne rejtene magában méreganyagokat. Az immunrendszer támogatásában is kimagasló eredmények érhetőek el a közbenjárásával, de nem érdemes elmenni a vegetatív idegrendszerre gyakorolt pozitív hatásai mellett sem. Utóbbi azt is jelenti, hogy az ametrin ásvány közelségében a koncentráció könnyebbé válik, az összpontosítás nem okoz kihívást, és mindennek tetejében a kő optimista, kiegyensúlyozott lelki légkört teremt.