Termékek Menü

Az ametrin ásvány kényezteti a testet-lelket

Az ametrin ásvány a különleges nevét egy találékony névházasításnak köszönheti, mivel a tulajdonságaiban az ametisztre és a citrinre egyaránt hasonlít, tehát azt is mondhatnánk, hogy a két kő erejét kovácsolja össze. 

 

 

 

 

A gyöngyök színskálája széles spektrumon mozog, a bíbortól egészen a sárgás fehérig, azaz könnyedén ráakadhatsz arra az árnyalatra, ami a leginkább megfelel az egyéni elképzeléseidnek. A közepesnek számító, 8 mm-es nagyság tökéletes arra, hogy teljes pompájában megjelenítse az ásvány ellenállhatatlan fizikai jegyeit.

A látvány azonban nem minden, sőt, érdemes a látható dolgok mögé tekinteni, mert valódi kincsesbányára bukkanhatsz. Az ametrin ásvány megannyi élettani pozitívummal büszkélkedik. Hasznos lehet a hosszantartó, vagyis a szervezetet hosszútávon igénybe vevő betegségek kezelése során, mert segít az okok felderítésében, amiknek a megoldásával maga a probléma is rendeződhet. Támogatja a vegetatív idegrendszer gördülékeny működését, de nem hagyja magára az immunrendszert sem.

Erőteljes tisztító jellemzője mellett, szellemi szinten is serkentően hat: a figyelem, a fókuszálás, a koncentráció erőteljesebbé, hatékonyabbá válhat a jelenlétében, így aztán a kreatív megoldások, ötletek előtérbe kerülhetnek. Az ametrin ásvány több szempontból is az optimizmus kövének tekinthető: egyrészt valóban pozitívan befolyásolja a szemléletmódot, irányultságot, másrészt a vele való munka garantáltan mosolyt csal az arcodra. A kiegyensúlyozottságot segítő ásványból olyan ékremekeket alkothatsz, amik gyönyörködtetik a szemeket, és közben a szervezetet sem hagyják érintetlenül. De pusztán a szépségével is sikert arathat, ha esetleg olyannak szánod az éket, aki az egyéb láthatatlan előnyökben nem hisz.