Termékek Menü

Az ametiszt külső-belső szépsége

Az ametiszt szépsége, letisztultsága egész egyszerűen magával ragadó. Ha Téged sem hagy hidegen az ásvány kézzel fogható, szemmel látható különlegessége, akkor mindenképpen érdemes vele számolnod, dolgoznod. 

A nyolc mm nagyságú, egy mm-es furattal ellátott variáció tökéletesen alkalmas arra, hogy a közbenjárásával lélegzetelállító ékszerek lássanak napvilágot - természetesen a kezed nyomán. De minek köszönhető vajon ez az extra kisugárzás? Vélhetően annak, hogy nem egy megfestett gyöngyről, hanem egy valódi ásványról van szó, aminek számtalan élettani szempontból is érzékelhető előnyös tulajdonsága ismert, a látható báján kívül.

Az ametiszt színvilág tekintetében sem mindennapi jellemvonásokkal büszkélkedik, hiszen a bíbortól egészen a levenduláig terjedhetnek a megjelenő árnyalatok, ami jócskán túlmutat a “lila” szín egységességén. Így olyan karkötőket, nyakláncokat vagy éppen fülbevalókat álmodhatsz meg, amik a lila palettájának számtalan árnyalatában tündökölnek. A gömb alakú gyöngyök ráadásul könnyen kezelhetőek, így a fűzés pillanatai nem jelenthetnek kihívást, még akkor sem, ha kezdőként tekintesz Önmagadra. Túl a láthatón érdemes alaposabban is megismerned mindazt, amit az ametiszt “kőszíve” magába foglal.

Ugyanis az emberi szervezet megannyi területére pozitívan hathat a jelenléte: elősegítheti a kiválasztó, méregtelenítő, salaktalanító folyamatok gördülékenységét, támogathatja a belső elválasztású rendszerek összehangolását, és ami talán az egyik legígéretesebb jellemzője, hogy harmóniát teremthet a kusza érzelmek kakofóniájában, azaz érzelmi egyensúllyal ajándékozhat meg. Ennél több vélhetően nem is kell a sikerhez. Na jó, azért némi kézügyességre szükséged lesz, ám ilyen alapanyaggal garantálható az eredményes alkotás.

Tartalomhoz tartozó címkék: ametiszt ametiszt gyöngy