Termékek Menü

ásványok vásárlása

2021. 05. 25. 10:04:17

jáspis egy, a természetben sok helyen és általánosan előforduló ásvány. A jáspis úgy ismert, mint a „legkiválóbb gondoskodó”, nyugalmat és a teljesség érzetét biztosítja. Gondoskodik a védelemről, földeli az energiákat és a testet, egyensúlyban tartja a jin- és a jangenergiát.

Összehangolja a csakrákat és használható csakrakirakásra is, hiszen miden csakrához találunk megfelelő színű jáspist.

 

2019. 06. 13. 15:52:32

lapis lazuli egy könnyen beszerezhető ásvány, de árát tekintve, már a közép kategóriás ásványok körét bővíti.

Varázslatos mélykék színe az arany erezettel, pettyekkel, mintha csak az éjszakai égboltot jelenítené meg számunkra egy gyöngyszembe zárva.

 

 

 

2019. 04. 10. 12:19:44

Ha csak ránézünk erre az ásványra, már a megjelenése, színvilága is átadja azt az üzenetet, amit a kő önmagában hordoz, vagyis az önzetlen szeretetet.

Ez az ásvány még csak nemrégen került fel a kínálatunkba, de hamar nagy népszerűségre tett szert. Ezen felbuzdulva, gondoltuk, hogy most erről írunk nektek egy kis összefoglalót, illetve még aktuálisabbnak találtuk a témát, amikor tudatosult bennünk, hogy közeledik az önzetlen szeretet igazi ünnepe – ANYÁK NAPJA.

 

2019. 03. 13. 14:24:09

A gránát világszerte könnyen beszerezhető ásvány és a legnagyobb mennyiségben előforduló kövek közé tartozik.

Már, a görög mitológiában is megjelent, mint az örök szerelem szimbóluma. A középkorban pedig védelmező kőként használták, ezért is került bele gyakran pajzsokba, kardokba, talizmánokba, ezzel is óvva használóját.

Ma a művészek közkedvelt alapanyaga lett, így kerülhetett az ékszerkészítők figyelmébe is ez az ásványfajta.

2019. 02. 11. 15:25:55

Az amazonitot ősidők óta a szülő nők köveként tartják számon, hiszen úgy tapasztalták a régiek, hogy elősegíti a fájásokat és megkönnyíti a szülést.

Halvány, világoszöldes, kékes színe, számomra a tavaszt, valami újnak a születését, kezdetét sugallja. Ez sem lehet véletlen…Nézzétek, készítettem is már belőle egy ilyen kis egyszerű finomságot…

 

 

 

2018. 11. 22. 10:27:44

Az ametrin csodája, hogy tulajdonképpen egy kőbe jelenik meg benne 2 ásvány tulajdonsága, hiszen erőteljesen kombinálja az ametiszt és a citrin sajátosságait.

Bolíviában található az egyetlen bánya, ahonnan hozzá lehet jutni ehhez az ásványhoz.

Az ametrin ásványgyöngyök színskálája a bíbortól, a sárgán át, egészen a fehérig terjedhet. Méret választékunkban a közepes 8 mm-es méret található meg. 

 

 

2018. 10. 10. 13:48:42

Színben egy nagyon visszafogott, már-már „szürke kisegérnek” is nevezhető, ásványról beszélünk, de a labradorit esetében is elmondható, hogy nem minden a külcsín, mert belül vannak az igazi kincsek. A labradorit hatástanilag messze túlnövi néhány látványosabb megjelenésű társát.

 

 

2018. 07. 12. 11:58:29

Akik sokat foglalkoznak az ásványok emberi testre gyakorolt hatásával, egy idő után felmerül bennük a kérdés, hogy melyik ásványt lehet melyikkel együtt hordani, s mely esetekben érdemes inkább szeparálni őket.

Az ásványok emberre gyakorolt hatása főként az energiaszintben mutatkozik meg, így az ásványok rendszeres hordásával a tudat felemelésével egy magasabb szintű és boldogabb életstílust lehet követni.

 

2018. 01. 26. 15:25:00

Az ásványok vásárlása kitüntető feladat, amit nem érdemes elkapkodnod. Még akkor sem, ha úgy véled pontosan tudod, mely ékalapokkal kívánod gazdagítani életedet.