Termékek Menü

Amazonit – a szülő nők köve

Az amazonitot ősidők óta a szülő nők köveként tartják számon, hiszen úgy tapasztalták a régiek, hogy elősegíti a fájásokat és megkönnyíti a szülést.

Halvány, világoszöldes, kékes színe, számomra a tavaszt, valami újnak a születését, kezdetét sugallja. Ez sem lehet véletlen…Nézzétek, készítettem is már belőle egy ilyen kis egyszerű finomságot…

 

 

 

 

A világon több országban is bányásszák pl. Egyesült Államok, Oroszország, India, Ausztria stb.

Az amazonit egy erőteljes szűrő ásvány, fizikai, szellemi és érzelmi szinten egyaránt. Önmagunk és bármilyen jellegű szennyeződés forrása közé kell helyezni, vagy a mobiltelefonra ragasztani. Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, összehangolja  a fizikai és az éteri testet. Ez az a kő, amelyik lehetővé teszi, hogy egy probléma mindkét oldalát mérlegeld, vagy pedig figyelembe vegyed az eltérő nézőpontokat.

Ha a csakra központokat nézzük, akkor elmondhatjuk, hogy megnyitja a szív-, a torok csakrát és a hamradik szemet, utat engedve így a megérzéseknek. Támogatja a szeretetteljes kommunikációt.

Ha a csillagjegyek szempontjából is megvizsgáljuk az amazonitot, akkor tudhatjuk, hogy a Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő és a Halak jegy szülötteinek szerencse köve.

Elixírként orvosolja a kalciummal összefüggő problémákat, oldja az izomgörcsöket. Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat. Legfőbb sajátossága az a védelem, amelyet a mikrohullám egészségkárosító hatásával szemben biztosít.

Összességében egy igen hasznos ásványra lelhetünk az amazonitban, ami nem csak gyógyhatásival tud támogani minket, hanem légies tiszta megjelenésével is hatással lesz mindennapjainkra. Próbáljátok ki, mi szeretettel ajánljuk….

Tartalomhoz tartozó címkék: ásványok vásárlása blog