Termékek Menü

Alakítsd TE AKCIÓNKAT – a promóció részletei

Ez egy olyan lehetőség, ahol te vagy a rendező! Legújabb akciónkat úgy találtuk ki, hogy a Ti kezetekbe adhassuk a döntést arról, hogy éppen mely termékek legyenek kedvezményesek.

Nincs más dolgod, mint minden héten kiválasztani áruházunkból azt a terméket, amit 10%-kal olcsóbban szeretnél megvásárolni a következő héten. Ha sikerült rátalálnod, add le a szavazatodat oldalunkon a termék pontos megnevezésével (pl. fehér félig fúrt shamballa 10 mm).

Az akció időtartama alatt minden héten a 3 legtöbb voksot kapott termék 10%-kal olcsóbban vehető meg. Egy kedvezményes „gyöngyszemmel” pedig mindig mi lepünk meg benneteket. Minden héten a következő heti akciós termékekre voksolhattok, valamint mindenkitől csak az első szavazatát fogadjuk el!  FONTOS, hogy két egymást követő héten ugyanaz a termék nem kerül bele az akcióba.

A vásárlásnál mennyiségi korlát nincsen és más kedvezménnyel is összevonható!

Minden héten minden érvényes szavazatot leadót megajándékozunk egy-egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal! A felhasználható kuponkódot a szavazat leadás után juttatjuk el hozzátok. Minden kupon egyszeri vásárlásnál váltható be és a kosár végösszegéből kerül levonásra! A kupont előbb aktiválnod kell, hogy a kosárból levonásra kerüljön a kedvezmény. A kuponkedvezmények az akciós termékekre is vonatkoznak! A kupon a kézhezvételtől számítva 1 hónapig érvényes!

Szavazás módja: oldalon pontos termék megnevezéssel (pl. fehér félig fúrt shamballa 10 mm)

Szavazás időtartama: minden héten hétfő 0:00-tól szombat 24:00-ig

Összesítés: minden vasárnap

Akció időtartama: 2015. június-július, illetve a készlet ereje

Akciós termék megjelenítés: a szavazás összesítését követően a főoldalon az akciós termékek modulban, illetve az aktuális FB posztban

Tartalomhoz tartozó címkék: hír