Termékek Menü

Akasztók és bedugós fülbevaló alapok kiváló minőségben

Azt gondolhatnánk, hogy az ékszerkészítés mestersége csak napjainkban vált elterjedté a kreatív tevékenységeket kedvelők körében. 

 

 

 

 

Mi sem áll messzebb a valóságtól, hiszen az őseink már évtizedekkel ezelőtt is szívesen merültek bele a különböző tárgyak gyűjtögetésébe, egymáshoz illesztésébe. Ők még javarészt a természetből vették az alapanyagokat és tudatos megfontolás nélkül fűzték össze az egyes elemeket. Azóta rengetegféle kellék, például csat, zárszerkezet, karabiner, medál vagy fülbevaló alap teszi kényelmessé az ékszerkészítést.

A különböző kialakítással rendelkező alapok, kapcsok vagy zár elemek nélkül aligha tudnánk megalkotni az elképzeléseink szerinti darabokat. A képzeleted akár egészen extrém magasságokban is szárnyalhat, hiszen bármilyen stílusú ékszert meg tudsz kreálni az alapvető termékek birtokában. Akkor is rendelkezésedre állnak a szükséges alkatrészek, ha parányi ékességekkel szeretnéd feldíszíteni a füledet. Ebben az esetben az akasztók és bedugós fülbevaló alapok egész tárházából válogathatsz.

Bármelyik mellett is teszed le a voksodat, hihetetlenül gyorsan és egyszerűen tudsz dolgozni velük. Ha már van egy kis tapasztalatod az ékszerkészítésben és olajozott megy a munkafolyamat, akkor akár egy délután is elég lehet ahhoz, hogy megalkosd a tökéletes fülbevalót. Csak arra figyelj, hogy a beszúrós fülbevaló alapok esetében a hátsó elemekre is szükséged lesz. Azok rögzítése nélkül félő, hogy a kezed munkája kicsúszik a helyéről és a padlóra esve örökre elveszik.