Termékek Menü

Ágota - Pearl and Little nature

Gondoltunk egy nagyot, hiszen EGYÜTT minden KÖNNYEBB, így útjára indítottunk egy közös programot a legkreatívabb alkotóinkkal. A programba különböző játékainkon, pályázatainkon vagy személyes felkéréseinken keresztül kerültek be az ékszerkészítők. A jövőben is hasonló módon tudtok a projekthez csatlakozni, amiről mindig értesítünk benneteket.

Fogadjátok őket szeretettel és látogassatok el az oldalukra, higgyétek el ÉRDEMES!

Ebben a kis történetben ismerhetitek meg közelebbről Mórocz Ágotát, a Pearl and Little nature tulajdonosát.  Ágota lett a különdíjasunk a 2021-es Év karkötője pályázatunkon. A versenyeztetett karkötő mögé olyan mély gondolatiságot tett Ágota, amit nem hagyhattunk figyelmen kívül. Engedjétek meg, hogy itt is megosszuk veletek a karkötő mögötti történetet...

"A karkötőn a kis kulcs medál számomra a reményt jelképezi. Ha bezáródik előttünk egy ajtó, sosem szabad feladni, mindig van lehetőség kinyitni egy újabbat. A mi döntésünk, hogy használjuk a kulcsot, de előtte meg kell találnunk azt a zárat, amelyhez tartozik. Reménnyel telve nyissunk, hiszen a megoldástól sokszor csak egy ajtó választ el minket. "

Gyertek ismerjétek meg Ágotát és az ő természet ihlette világát...

Mórocz Ágota vagyok, 30 éves. A Szigetközben, Dunaszegen élünk családommal. Két kisfiunk van. Gyermekkoromban sok hobbim volt, köztük a gyöngyfűzés is, a karkötőimet, nyakláncaimat magam készítettem el.

Jelenleg is szeretek alkotni, kikapcsolódást és feltöltődést jelent számomra. Első sorban karkötőket készítek. Roppantott és csiszolt üveggyöngyökből, préselt kagylógyöngyökből és porcelán gyöngyökből dolgozom.

Az ékszerek mellett tároló kosarakat horgolok, melyeket zsinórfonalból készítem fa alapra.

Nagyon örülök, hogy a Gyöngyékszerbolt 2021-es Év karkötője pályázatán Különdíjas lett az én alkotásom. 

Nagyon sok megvalósításra váró ötletem van a jövőre nézve. Ha van kedvetek, látogassatok el oldalaimra! 

https://www.facebook.com/Pearlandlittlenature/

https://www.instagram.com/Pearlandlittlenature/

 

Tartalomhoz tartozó címkék: együtt könnyebb program