Termékek Menü

A dinamikus vörös

A piros véleményem szerint a megosztó színek közé tartozik. Sokan szerencsére a pozitív dolgokra asszociálnak a vörössel kapcsolatosan, mint szerelem, szeretet, kreativitás, energia, vidámság, tűz, sokak viszont a negatív szimbolikát társítják hozzá.

Egy biztos, hogy egy igazán aktív, figyelemfelkeltő színről beszélünk, amit merni, tudni kell viselni mind a kiegészítők, mind pedig a ruhák területén. A matt pirosaktól kezdve, az élénk korall vörösön át, egészen a mély, dinamikus vörösig, számtalan árnyalat közül válogathatunk. A végtelen sok változatnak köszönhetően ma már könnyebben találnunk egy olyan változatot, amit igazán a magunkénak érezhetünk...

A piros szín pozitív érzelmi jelentése a bátorság, temperamentumosság, szenvedélyesség. Viselője életigenlő, aki keresi az új utakat, lehetőségeket és fel is vállalja azokat.

A spirituális életben a gyökércsakra szimbólikus színe, mely alapja a teljes csakrarendszernek. A gyökércsakra teremti meg a kapcsolatot az földdel és az anyagi világgal, az ős bizalom és ősi életenergia közvetítője.

A piros színt termékeink között már kiemelten kezeljük, hiszen az ember életében több emlékezetes alkalom is köthető ehhez az árnyalathoz. Segítünk választani kategóriánkban, így összegyűjtve találjátok vörös termékeinket az esküvői és a karácsonyi menüpontban is.

Viseld bátran ezt az árnyalatot is, csak arra figyelj, hogy megtaláld azt a változatot, ami hozzád a legjobban passzol.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog