Termékek Menü

A cseh üveggyöngy a kezdők és a profik közös kedvence

A gyöngyfűzés mesterei bármilyen minőségű, méretű és formájú alapanyagból valóságos mesterműveket képesek alkotni. Természetesen mindenkinek más és más anyag a kedvence, de van olyan anyag, amely közkedveltségnek örvend profik, és hobbyszintű gyöngyfűzéssel foglalkozók között egyaránt.

Az egyik ilyen anyag a cseh üveggyöngy, melyet mindenki ismer, aki valaha is kapcsolatba került a gyöngyfűzéssel. A préselt, vagy table cut kivitelezésű cseh üveggyöngy a hozzáértők szerint méltó vetélytársa minőségben a világ bármely kristályüveg márkájának, sokoldalúsága, magas esztétikai értéke, és nem utolsósorban hozzáférhető árfekvése révén.

Kezelése nagyon egyszerű, és mivel nagyobb, mint az átlagos gyöngyök, a kezdők is bátran kísérletezhetnek cseh üveggyöngy alapanyaggal, elrontani szinte lehetetlen bármi is készüljön belőle. Érdemes kipróbálni, hogyan is néz ki egy láncra felfűzve a szivárvány-fekete, a pink, a bíborlila, és a fekete-kékeszöld árnyalatú cseh üveggyöngy, de persze számos más variációval is próbálkozni lehet, és érdemes. A színek és formák orgiája éppen úgy kihozható a cseh üveggyöngy alapanyagból, mint a harmonikus, lágy átmenetek, vagy éppen éles kontrasztok egy adott ékszerben.

Érdemes tehát ezt az anyagot beszerezni, mert biztosan sikert aratunk munkánkkal, és az anyag jellemzői fejlesztik a kreativitásunk, ihletet és kedvet adnak a további kísérletezéshez, és alkotáshoz. Beszerezni pedig nagyon könnyű néhány kattintással a webshopból, az árra és minőségre pedig nem lehet panasz.

Tartalomhoz tartozó címkék: cseh üveggyöngyök