Termékek Menü

A rózsakvarc többek között a szív mestere is

A rózsakvarc a rózsás megjelenésével méltán népszerű a gyöngyfűzők körében. Ám maga az ásvány is óriási rajongótáborral büszkélkedik, ami persze egyáltalán nem meglepő, mert a rózsás pír mögött, igazi értékek bújnak meg. 

 

 

 

 

Kérdés, hogy Te mennyire vagy nyitott arra, hogy ezeket a pozitívumokat megismerd? Egy próbát megér, hiszen vesztenivalód nincsen, és végül rengeteget nyerhetsz. A mesterkristályt ősidők óta használják a nők termékenységének fokozására, és a szívpanaszok enyhítésére. Egyes legendák szerint, régen előszeretettel alkalmazták szerelmi vonzás, kapcsolatjavítás céljából is.

rózsakvarc a stresszes helyzetek csendben megbújó mestere, hiszen pusztán a jelenléte elegendő ahhoz, hogy a belső feszültség csökkenjen. Nem véletlen, hogy egykor a kapcsolatok rendezésére alkalmazták, ugyanis valóban hatásos az önmagunkhoz és másokhoz fűződő viszony tisztázásában. Az önszeretet igazi generátora, amin keresztül a kifelé áramló szeretetet is fokozza, hiszen amíg önmagunkat nem vagyunk képesek szeretni, addig igazán másokat sem. Általa felszabadulhatnak az érzelmi blokkok. Nyugodtság, bátorság, önbizalom nyerhető a segítségével.

A szeretet köve nemcsak fizikai értelemben a szív gyógyítója, a különböző érzelmi nehézségeket is eredményesen kezeli. A rózsakvarc támogatja a vérkeringést, tisztítja a szervezetet azáltal, hogy serkenti a méregtelenítő folyamatokat, ezen kívül pedig, a vesék működésére is jótékonyan hat. Ezek azok a pozitívumok, amiket érdemes ismerned, és akkor elképzelhető, hogy a jövőben tudatosan fogod használni ezt az ásványt. A kínálatunkban több méretet is felfedezhetsz az egyéni igényeiddel összhangban.

Tartalomhoz tartozó címkék: rózsakvarc ékszerek rózsakvarc