Termékek Menü

A rózsakvarc ékszerek tündérvilága

A rózsakvarc ékszerek varázslatos kisugárzását kár lenne tagadni. Ezek azok a kellékek, melyek évtizedek távlatából is pontosan ugyanúgy ragyognak, mint egykor. Generációk nőttek, és nőnek fel úgy, hogy a kristályok uralkodása töretlen. 

 

 

Nehéz megmondani, hogy melyik az a tulajdonságuk, amik ezt a fajta népszerűséget generálják. Alapvetően a szépségük megkérdőjelezhetetlen, de valószínűleg nem ez a leglényegesebb pozitívumuk. Az egészségre gyakorolt hatásaik, már mindjárt érdekesebbek, abban az értelemben, hogy erre csak, és kizárólag a kristályok képesek. Az ékszerek világa hihetetlenül sok, szemkápráztató modellt kínál a számodra, de csak bizonyos kollekciókról mondható el, hogy nem csak a lelkedet, a testedet is felüdítik. A rózsakvarc ékszerek pontosan ebbe a kategóriába tartoznak.

Az alapanyagul használt kristály, azaz a rózsakvarc alapvetően sok helyen előfordul, a természet igazi, rózsaszín glóriába vont kincse. Csodálatos szépsége, magával ragadó kisugárzása már évszázadok, sőt évezredek óta ismert, és elismert. A kínálatunkban akár már 6 mm méretű rózsakvarc gyöngyöket is találhatsz, aminek segítségével megvalósíthatod legféltettebb ékszer álmaidat. Ne fogd vissza magad, és bátran ereszd el a fantáziádat! A rózsakvarc ékszerek nőiességet, szépséget, ragyogást, bájt sugároznak, így garantáltan illenek hozzád.

Ha pedig ajándékba szánnád az elkészült remeket, akkor sem nyúlhatsz mellé. Egy ilyen kincsnek borítékolhatóan mindenki örül. A rózsakvarc a szíved éke. Nem véletlen, hogy ezt az ásványt a szeretet kristályának is nevezik. Erősíti a szív- és érrendszer működését a hivatalos szakirodalom szerint, s oldja a benned felgyülemlett, lerakódott feszültséget. Mivel a rózsakvarc ékszerek az elfogadás kellékei is, így némi türelmet, empátiát, és toleranciát is várhatsz tőlük, viselésük közben.

Persze megoldani nem fogják a problémáidat, de kellő nyitottsággal könnyedén ráhangolódhatsz a kövekben rejlő titokra, az erőre, mely olyan különlegessé, annyira megismételhetetlenné, és varázslatossá teszi őket. A rózsakvarc ékszerek igazi pompájává válhatnak életednek, mindennapjaidnak: az alkalom, vagy épp a stílus lényegtelen, a rózsakvarc sugárzó szépsége a beszédes.

Tartalomhoz tartozó címkék: rózsakvarc ékszerek rózsakvarc