Termékek Menü

A rózsakvarc ékszerek jellemzői

A rózsakvarc ékszerek szépségéről ódákat lehetne zengeni, de ez az egyik olyan jellemvonás, amit te is alaposan szemügyre tudsz venni. 

 

 

 

Feleslegesek a szónoklatok, mivel a látvány minden betűnél, minden mondatnál kifejezőbb, és beszédesebb. Ráadásul az ékek sokszínűsége a szó szoros értelmében varázslatos. A rózsakvarc millió árnyalatban kínálja rózsás megjelenését. Ha neked a világosabb kövek tetszenek, akkor bátran kutasd fel azt az árnyalatot, ami passzol ízlésedhez. A sötétebb rózsaszín is a palettát erősíti, tehát ha ez áll közel a szívedhez, akkor feltétlenül ragaszkodj hozzá.

De miért olyan különleges ez az ásvány? Minek köszönheti vitathatatlan báját, és népszerűségét? A fizikai stílusjegyei önmagukért beszélnek. Egyszerűen a puszta látvány, a kisugárzás vonzerővel, csáberővel bír. Biztosan te is érezted már azt, hogy vannak olyan kövek, melyek vonzzák a tekintetedet, melyek egyszerűen levesznek a lábadról. Nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan miért, pusztán a tény biztos: csodálatosak. De ez még nem minden. A rózsakvarc belső értékeiről ugyanis feltétlenül meg kell emlékeznünk. Lehet, hogy téged ez az oldal annyira nem érdekel, sőt az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem hiszel az ásványok gyógyhatásában. Nincsen ezzel semmi probléma. Ám attól még az kétségtelen, hogy rengetegen a láthatatlan, mégis tudható jellemvonások miatt rajonganak, határokat nem ismerően a kövekért. A rózsakvarc ékszerek megdobbantják a szívedet! A szíved reagál ezekre az ékremekekre.

Ez nem véletlen. A rózsakvarc ugyanis a szeretet ásványa. Kiegyensúlyozhatja a kapcsolataidat, és bizony ez a saját magaddal való viszonyodra is vonatkozhat. Sokáig lehetne még sorolni a neki tulajdonított előnyöket, pozitív jelzőket. Ám a felfedezés örömét rád bízzuk. Ha hiszel abban, hogy a kövek kisugárzással rendelkeznek, akkor úgyis alaposan utána jársz annak, hogy pontosan milyen jellemvonásokkal büszkélkednek. Ha pedig egy cseppet sem érdekel ez az oldal, pusztán a látvány varázsol el, akkor is jó helyen keresel. A kínálatunkban megannyi rózsakvarc ékszer vár arra, hogy felfedezd a bennük rejlő csodát, és szemkápráztató szépséget.