Termékek Menü

A paracord töretlen népszerűsége

A paracord divatja elnyűhetetlen, akárcsak maga az ékszer. Az ejtőernyős zsinórból fonott kiegészítők, legyen szó csatról, karabinerről vagy zsinórról, nagyfokú ellenállóságról, strapabírásról tesznek tanúbizonyságot. 

 

 

 

 

Ha olyan kézimunka alapanyagot keresel, ami garantáltan nem szakad, kopik el vagy bomlik le, vagyis hosszú élettartamot borítékol, akkor a lehető legjobb helyen jársz! A paracord ékszerek általában férfias jellegűek, különösen, ha a naturális színeket részesíted előnyben. Így a vaskos fonású karkötők, például az egyedien stílusos úriemberek ékeivé is avanzsálhatnak.

Persze a színes variációkból hölgyeknek szánt alkotásokat is megálmodhatsz, hiszen a finomabb, kidolgozottabb fonatok abszolút passzolnak a nőies trendek vonulatához. Gyakorlatilag, kizárólag az egyedi elvárásaidon és elképzeléseiden múlik, hogy végül milyen típusú ékszerrel örvendezteted meg a környezetedet, vagy éppen önmagadat. Egy biztos. Ha bármikor egy nagy szakítószilárdságú, hihetetlenül erős, stramm anyagra lenne szükséged, akkor a paracord  zsinór utánozhatatlanul jó választás lehet. A kínálatunkban csatokat, karabinereket is találhatsz, amiknek segítségével könnyedén állítható például a karkötő mérete.

Természetesen úgy is határozhatsz, hogy kizárólagosan zsinórral dolgozol, még extrábbá varázsolva az amúgy sem mindennapos végeredményt. Csak rajtad áll, hogy milyen mértékben kívánsz élni a kiegészítők, alkatrészek előnyeivel, amik egyébként megjelenés tekintetében is fajsúlyos jellemzőkkel büszkélkedhetnek. Miért paracord és miért nem kötél? Utóbbinak a nyúlóképessége számottevő, az ereje pedig az előbbivel össze sem mérhető, és ami a látványt illeti, nos, a kontraszt magáért beszél.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog paracord ékszer paracord