Termékek Menü

A minőségi ékszeralkatrész a kezed alá dolgozik

Az ékszeralkatrész kategóriája olyan sokszínű palettát foglal magába, hogy éppen elég pusztán végignézned a lehetőségeket: szerelőpálcák, sablonok, gyöngykupakok (hogy méret szerinti sorrendet kövessünk), mindent felfedezhetsz, amire csak szükséged lehet ékalkotás közben. 

 

 

 

 

A miniatűr kiegészítők bár paramétereikben eltörpülnek a többiek mellett, a jelentőségük mégsem csekély. Hiszen, ha például a fent már említett gyöngykupak nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor joggal érezheted bosszúsnak magadat. 

A charmok, medálok és medál alapok olyan kiegészítők, amik feltehetik az i-re a pontot, olyan kisugárzással megajándékozva az éket, legyen szó karkötőről vagy nyakláncról, ami a teljes kép szempontjából különleges hatást kelt. Az utánozhatatlan remekek pontosan így készülnek, és  miniatűr változtatások segítségével érik el az exkluzív megjelenést. Kapcsolódva az ékszeralkatrész milyenségének fontosságához, a kapocs-kérdés sem szőnyeg alá söpörhető.

Nem mindegy milyen “összekötőt” választasz, ami a fonalakat hídként egyesíti, ami a gyöngyöket egybefűzi és ami utolsó simításként a világra hozza a kezeid között megszülető ékszert. Az egymástól eltérő alapok (fülbevaló, nyaklánc, gyűrű) közbenjárásával fejlesztheted, kitágíthatod a kreativitásodat és annak láthatatlan határait. A felsorolásnak persze még itt sincs vége, ám egy a lényeg: a kiegészítők együttesen hozzák létre azt a kisugárzást, azt a harmóniát, ami testet ölthet minden egyes kézműves alkotásodban.