Termékek Menü

A lávakő ékszerek pozitív hatása a testre és a lélekre

Napjainkban már köztudott, hogy a növényekhez hasonlóan a különböző kövek, illetve ásványok is rendkívüli erővel hatnak az emberi szervezetre. 

 

 

 

 

Talán éppen ennek köszönhető, hogy az ezekből készülő ékszerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok körében, akik előszeretettel viselnek karkötőket, fülbevalókat vagy nyakláncokat a mindennapok során. Többek között a lávakő is rendkívül kedvelt ékszer alapanyag, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy a porózus felülete és a mély eleganciát tükröző fekete színe tökéletes kompozíciót alkot.

Lehet szó hétköznapi vagy alkalmi öltözékről egy lávakőből kialakított ékszer még a legegyszerűbb ruhadarabokat is különlegessé teszi. Az elkészítése, illetve viselése azonban nem csak azért ajánlatos, mert esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem azért is, mert rendkívül jótékony hatással bír a testre. Manapság egyre nagyobb problémát okoznak azok a méreganyagok, amik az étkezések alkalmával elkerülhetetlenül felhalmozódnak a szervezetben.

A lávakő azonban olyan rezgéseket bocsát ki magából, ami által képes hozzájárulni a hőn áhított salaktalanításhoz és ezzel egyidejűleg a sejtek újjászületéséhez. Ugyanez a helyzet a munkahelyi vagy magánéleti stressz kialakulásával, aminek a jelenléte hosszú időn keresztül meghatározza az egészségi állapotunkat. A lávakő többek között a közérzetjavító hatásáról is ismeretes, aminek köszönhetően nagy segítséget nyújt abban, hogy felül tudj emelkedni a mindennapokban jelentkező problémáidon és a pozitív dolgokra tudj összpontosítani.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog lávakő lávakő vásárlás