Termékek Menü

A hegyikristály mesteri pozitívumai

A hegyikristály a maga átlátható, mégis mélységbe vesző szépségével egy igen közkedvelt ásványgyöngy. Bár valójában úgy lenne teljesen helytálló a megfogalmazás, hogy sokak által szeretett ásvány, amiből gyöngy is készül. 

 

 

 

 

Hiszen nem érdemes megfeledkezni arról, hogy a szépségen túl van a lényeg, akárcsak a való életben. Határozhatsz természetesen úgy, hogy Téged nem érdekelnek azok a pozitív jellemvonások, amiket a kristály megtestesít. Koncentrálhatsz kizárólag az esztétikus jegyekre, és ennyi. Ezzel a forgatókönyvvel sincs semmi gond. Viszont a másik út sok izgalmat kínál a Számodra.

Felfedezheted a hegyikristály ásványban rejtőző, gyógyhatású tulajdonságokat, amik hihetetlen sokszínűséget mutatnak. Felülnézetből megpróbálunk rávilágítani a legfontosabb jellemzőkre. A mesterkristályok közé tartozó kő erővel, energiával látja el a tulajdonosát, megvédi őt a betegségektől, negatív hatásoktól. A viselője kiegyensúlyozottságot, nyugalmat, békességet nyerhet általa. Nemcsak az idegek, hanem az immunrendszer is egyensúlyba kerülhet a segítségével. A fájdalmak a közelében mérséklődnek, míg a méregtelenítő, anyagcsere serkentő folyamatok beindulnak, ezzel tisztulásra sarkallva a szervezetet.

Az energiaáramlást akadályozó blokkokat feloldja, ezáltal erővel árasztja el a test minden egyes pontját. A hegyikristály erősíti más ásvány hatását, vagyis bármilyen ásványgyönggyel kombinálhatod. Dióhéjban, madártávlatból ennyit érdemes tudnod erről a mestergyógyító kőről, aminek a szerteágazó pozitívumai nemcsak a szép kinézetére, hanem a belső tulajdonságaira is vonatkoznak. A kínálatunkban több méret közül válogathatsz az aktuális céljaidnak megfelelően.

Tartalomhoz tartozó címkék: hegyikristály hegyikristály ékszerek