Termékek Menü

A fűzhető ásványokkal bárkit lenyűgözhetsz

A fűzhető ásványok azok az alapanyagok, amik minimum duplán kiváló választások, ha ékszerkészítésről van szó. Egyrészt ott van a nyilvánvalóan látható szépségük, ami kétségtelenül vonzóvá, sőt, ellenállhatatlanná teszi ezeket. 

Kézműves alkotás során, azért ez kétségtelenül fajsúlyos pozitívum. Pláne, hogy a szivárvány olyan árnyalatait is felfedezheted a fűzhető ásványok között, amik a legkevésbé sem tekinthetőek mindennapinak. Gondolj csak az ametisztben megjelenő lila ezernyi variációjára, vagy a rózsakvarc rózsás sokszínűségére.

Hiába egyetlen típusról beszélünk, annak számtalan árnyalata testesülhet meg, ezzel még különlegesebbé varázsolva az összhatást. A fűzéshez több méret közül is szemezgethetsz, a parányinak számító 4 mm-től egészen a 10 mm-es darabokig, de ha marokkőre vágynál, akkor ezt az álmodat is valóra válthatod nálunk. Másrészt kár lenne szőnyeg alá söpörni a kristályok láthatatlan, de érzékelhető, élettani hatásait. Ezernyi oldalt lehetne teleírni ezekkel, ezért aztán nem célunk a pozitívumok részletes kifejtése, de a témával foglalkozó lexikonokból bizony csoda dolgokat tudhatsz meg.

A rózsakvarc a szív köve, a hegyikristály tisztasága a lélek átlátszóságának őrzője, az ametiszt bája az érzelmi harmónia strázsája, és a felsorolást a végtelenségig lehetne folytatni. Egy biztos. A fűzhető ásványok világa olyan sokoldalú és egyben felfedezetlen, hogy a belőlük remekelt ékköltemények jócskán okozhatnak pozitív meglepetéseket. Ha érzel rá késztetést, akkor konkrét tudatossággal is összeválogathatod az egyes kristályokat, amik erősíthetik egymás jelenlétét, kisugárzását, de természetesen hallgathatsz pusztán a szépérzékedre, amely garantáltan nem hagy cserben.