Termékek Menü

A fűzhető ásványok pillanatok alatt elvarázsolnak

A fűzhető ásványok több szempontból is kiváló ékszerkészítési alapanyagok. Egyrészt a leginkább nyilvánvaló tény, amiről egyetlen szempillantás alatt meggyőződhetsz, hogy a szépségük vonzerővel bír. 

A rózsakvarc rózsaszínes ragyogásával, a hegyikristály áttetsző mélységével vagy éppen a tigrisszem olvadt méz-barna-arany árnyalataival kevés gyöngyszem tudja felvenni a versenyt. Másrészt nem érdemes megfeledkezni arról, hogy az ásványok plusz erővel, úgy is mondhatnánk, hogy többlettel rendelkeznek. Sokan konkrétan gyógyírként tekintenek rájuk, és nemcsak lelki „megbetegedések” idején.

A szakirodalom, amely az ásványokkal és azok különleges tulajdonságaival foglalkozik, nagyon kiterjedt, így aztán éppen csak érinteni szeretnénk azt a tényt, hogy az ásványok segítségével olyan ékszereket is remekelhetsz, amiknek a  pozitívumai túlmutatnak a látható világban felfogható szépségen. Persze az már a Te döntésed, hogy ezeket a jellemvonásokat szem előtt tartva szemezgetsz a fűzhető ásványok között, vagy nemes egyszerűséggel a fizikai jegyeiket részesíted előnyben. Egyik sem jó vagy jobb elhatározás, lévén az egyetlen tökéletes út az, amin szívesen jársz.

A fűzhető ásványok úgy lettek kialakítva, hogy igazán könnyű legyen velük bánni, és ne nehezítsék meg a fűzési munkálatokat. A végeredmény egyedisége pedig magáért beszél. Ha mégis úgy gondolod, hogy szeretnél alapot adni az ékeidben az ásványok erővel bíró kisugárzásának, akkor szó szerint személyre, helyzetre szabható ékremekeket is alkothatsz, amelyek felbecsülhetetlen értékűek, lévén nemcsak a szépségükkel, hanem egyéb tulajdonságaikkal is pozitívan hathatnak majd a környezetükre.