Termékek Menü

A fülbevaló alap a kezed alá dolgozik az alkotás teljes folyamata alatt

Beszúrós vagy akasztós? Melyik az a fülbevaló alap, ami a leginkább passzol az elképzeléseidhez, ízlésedhez? Nem érdemes kompromisszumokban gondolkodnod, amikor a tökéletes variációt keresed, mert az elégedettséged kizárólag akkor borítékolható, hogyha a szíved hangjára figyelsz. 

 

 

 

Ez abban az esetben is abszolút helytálló kijelentés, ha elsősorban nem önmagad örvendeztetése a cél az ékremekek készítésénél. Akkor válhatsz eredményessé, szabad szemmel jól látható módon, ha olyan alkatrészekkel, kiegészítőkkel dolgozhatsz együtt, amik a kezedbe simulnak, és látványban is pontosan azt kínálják, ami Számodra vonzó, ellenállhatatlan és utánozhatatlan.

fülbevaló alap meghatározó a megjelenés szempontjából, hiszen egy akasztós, lógós variáns karaktere nagymértékben eltér egy beszúrós, kis gyöngyös verzió markánsságától. Ez így van jól. Az pedig, hogy ezüst, arany vagy bronz árnyalatokra voksolsz, esetleg egy egészen újszerű palettán gondolkozol, valójában már csak a Te dolgod, ráadásul határt csak a képzeleted szabhat a kézműves ténykedésednek. Az biztos, hogy a kezed ügyébe kerülő kellékek minőségének mértéke egyenesen arányos a kész ékszer élettartamának hosszával.

Persze utóbbit befolyásolhatják a hordással járó körülmények és kihívások, de alapvetően az ék, ami minden tekintetben strammságot képvisel, garantáltan hosszú időn át gyönyörködteti a viselőjét. A fülbevaló alap közbenjárásával kiteljesítheted a kreativitásodat, ékszer formájába öntheted az álmaidat, és kifejlesztheted az egyediségedet, ami a későbbiekben akár védjegyeddé is avanzsálhat az ékremekek dzsungelében.